https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Odprte rezervacije za jesenski Teden restavracij, to so pomurski ponudniki

04.10.2024 ob 11:00  

Za vse ljubitelje kulinarike bo od 11. oktobra do 20. oktobra 2024 po vsej Sloveniji potekal Teden restavracij. Svoje brbončice boste lahko razvajali v 107 restavracijah, osem restavracij se bo v sklopu najokusnejšega tedna predstavilo premierno. Sodelovo bo tudi sedem pomurskih restavracij.


V Tednu restavracij sodelujejo vrhunske slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh ponudijo svoje kulinarične stvaritve v treh hodih po dostopni ceni. S tem slovenski gostinci nagradijo zveste goste za njihovo podporo, obenem pa privabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ne rabi biti vedno draga.

Meniji Tedna restavracij morajo ustrezati kriterijem vrhunske kakovosti, fiksna cena pa je za vse enaka in predstavlja najboljše razmerje visoke kakovosti in žepu prijazne cene. Gostje sodelujejo tako, da izberejo želeno restavracijo in rezervirajo svoj sedež. Rezervacije za Teden restavracij jesen 2024 so se odprle v ponedeljek, 30. septembra. Celotno ponudbo in rezervacije najdete TUKAJ

Iz Pomurja bodo sodelovale naslednje restavracije:

Cene menija

Osnovna cena menijev v letošnjem letu je 24 evrov. Toliko boste za meni odšteli pri gostilni Zorko, na Turistični kmetiji Puhan, Gostilni Mencinger in RG Bistro. Najboljšim restavracijam so dodali dodatek na kakovost, ki ga ocenjujejo s srčki. Restavracije z dvema srčkoma ceno dvignejo za 2 evra in je cena menija tako 26 evrov. Toliko boste odšteli v Restavraciji Kodila. Restavracije s 3 in 4 srčki imajo ceno menija 30 evrov in toliko boste odšteli na Posestvu Gjerkeš in v Gostilni Rajh. 

Foto: pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2024 ob 12:10 jure gost

      Kaj gostilna Šmid ni na seznamu ? Ti so dobri z kislim zelje tako , da ti gate potegne vemo kam . Pa zmrznjene dobrote ,,,,,,,,,,, ni da ni .Če verjameš v Božička

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2024 ob 12:44 gost

      Tiste kere so res dobre gostilne se nebodo predstavljale na tem portalu. Tiste gostilne se predstavljajo z gosti keri grejo z nasmeškom na obrazu od njih in z zadovoljnim trebuščkom. To so gostilne Zorko, Aleksander, na jasi bodoci, rustika v lendavskih goricaj, Gančani slava, piramida Dokležovje, Dobrovnik lujza, Kapca malibu itd.

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2024 ob 21:15 Štef gost

        Čudno da ta portal ni nič napisal o pomurski lekarni v Lendavi kjer farmacevtka zaradi verskih nazorov ni hotela izdati kontracepcijske tablete, ta se naj zaposli v cerkvi in tudi tam niso ravno nedolžni, mislim da je iz beltinske občine

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.10.2024 ob 13:48 gost gost

      Kodila ----- s kanadskim chefom, tega več ni, saj je odšel v gostišče oaza kolikor je meni znano.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.10.2024 ob 17:24 ...... gost

      ni vse v priimku gostilničarja, ki se duva že 60 let, parjirplac pa vedno prazen. Dobro se je in pije tam, kjer ne dobiš parkirplaca, ljudje pa prihajajo od Gorice, Kopra, Kočevja, Postojne. Torej, jebeš poimensko po tvoje, pisec ob 15:25, če so prazne, edino če se kdo na njih spomni enako, kot v tem prispevku.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.