https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Turnišče zmagovalec zimske lige Varašanec

Turnišče, 15.2.2012  

V soboto je potekal finalni turnir zimske lige Občine Turnišče Varašanec. V velikem finalu je NK Turnišču uspelo spreobrniti zaostanek z 0:2 in  premagati ekipo KMN Turnišča.

Po rednem delu so igralci NK Turnišča zasedali šele četrto mesto in so se v polfinalu pomerili z letošnjimi favoriti, ki v rednem delu niso poznali poraza, ekipo Black Jacks. Še enkrat več se je uresničilo dejstvo, da favoriti ne zmagajo vedno in NK Turnišče je slavilo po streljanju 6-metrovk. V drugem polfinalu so igralci KMN Turnišča uspeli premagati zmagovalce zadnjih treh zimskih lig ekipo Elbo. Sledila je tekma za 5. mesto med ekipama Neimenovani in Medeki, slednji so uspeli potrditi zmago iz rednega dela lige. Pred tekmo za 3. mesto so se številnim gledalcem v telovadnici OŠ Turnišče predstavili v revijalni tekmi še mladi talentirani igralci selekcij U8 NK Turnišča.

Ekipo Elbo in Black Jacks je večina poznavalcev pričakovala v finalu, vendar se je zgodilo ravno nasprotno. Verjetno je ekipo Black Jacks poraz v polfinalu bolj prizadel, saj jih je ekipa Elbo odpihnila z visokih 8:0, pri tem je dosegel pet zadetkov najboljši strelec lige Erik Lutar (15 zadetkov).

Sledil je veliki finale 9. zimske lige v Turnišču, v katerem so igralci KMN Turnišča začeli tekmo občutno bolje in po drugem golu Škrabana je vse kazalo na suvereno zmago igralcem asfaltne lige. Vendar je sledil preobrat NK Turnišča, ki so prek Korena in Bertalaniča uspeli rezultat izenačiti nakar je Gjerkeš zapečatil usodo KMN Turnišča in svoji ekipi priigral drugi naslov zimske lige v Turnišču.

Zmagovalci NK Turnišče


Rezultati finalnega turnirja:

Polfinale

BLACK JACKS : NK TURNIŠČE 2:2* (0:1)
0:1 Bertalanič, 0:2 Nežič, 1:2 Koznicov, 2:2 Recek

*1:3 po streljanju 6-metrovk

ELBO : KMN TURNIŠČE 0:2 (0:1)
0:1 Makovec, 0:2 Horvat B.

Tekma za 5. mesto

NEIMENOVANI: MEDEKI 3:4 (1:0)
1:0 Rajnar, 1:1 Cigan, 1:2 Cigan, 1:3 Kuhar, 1:4 Cigan, 2:4 Kelenc, 3:4 Pucko D.

Tekma za 3. mesto

ELBO : BLACK JACKS 8:0 (2:0)
Lutar 5, Zelko, Lapoša, Šemen (ag)

Finale

KMN TURNIŠČE : NK TURNIŠČE 2:3 (1:0)
1:0 Horvat B., 2:0 Škraban, 2:1 Koren, 2:2 Bertalanič, 2:3 Gjerkeš

 

Končni vrstni red:

1. NK TURNIŠČE
2. KMN TURNIŠČE
3. ELBO
4. BLACK JACKS
5. MEDEKI
6. NEIMENOVANI

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.