https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Druženje in nakupovanje v polnem teku

Murska Sobota, 07.10.2024 ob 13:00  

Kramarski sejem, ki poteka vsak prvi ponedeljek v mesecu na Zvezni ulici, je ponovno privabil številne obiskovalce. Dogodek je priložnost za domače obrtnike, da predstavijo svoje izdelke, medtem ko občani uživajo v nakupovanju in druženju.


Na sejmu je možno najti široko izbiro izdelkov, med drugim košare, metle, oblačila, lesene mize, nagrobne sveče, čevlje, prte, igrače in suho sadje.

Tradicionalno "Soboško senje" organizira Komunala Murska Sobota, ki se trudi ohraniti lokalno kulturo in podporo domačim obrtnikom.

Obiskovalci so se lahko prepričali o raznolikosti ponudbe in uživali v prijetnem vzdušju, ki ga tovrstni sejem prinaša.

Več slik v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.