https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Lahkotno orientacijsko tekmovanje v srcu narave

08.10.2024 ob 16:00  

Danes je pri Osnovni šoli Sv. Jurij ob Ščavnici potekalo lahkotno tekmovanje v orientacijskem teku, ki ga je organiziral Orientacijski klub Tivoli.


Tekmovanje je privabilo številne ljubitelje narave in orientacijskih izzivov vseh starostnih skupin. Pod vodstvom Aleša Ferenca in ob sodniškem nadzoru Igorja Bončine so se tekmovalci preizkusili na lepo prehodnem in razgibanem terenu, bogatem z zanimivimi detajli ter gosto mrežo poti.

Tekmovanje je potekalo v različnih kategorijah, od mladinskih in odraslih (MŽ 21, MŽ 35, MŽ 50) do odprte kategorije (OPEN) ter začetniške družinske kategorije, ki je še posebej pritegnila številne družine. Prvi start je bil ob 12. uri, tekmovanje pa se je zaključilo z razglasitvijo rezultatov ob 14.15.

Posebnost dogodka je bila, da startnina ni bila obvezna, temveč so udeleženci lahko prispevali prostovoljne prispevke za nakup novih kompasov za učence Osnovne šole Sv. Jurij ob Ščavnici. Na voljo je bila voda, vendar brez plastičnih kozarčkov, s čimer so organizatorji izkazali skrb za okolje.

Več slik v spodnji galeriji ...

Foto: Timi Farkaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.