https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S pesmijo in smehom v praznovanje 27. občinskega praznika

08.10.2024 ob 12:00  

Ob prazničnem koncu tedna so v občini Puconci potekali številni dogodki v sklopu obeležitve 27. občinskega praznika.


Praznovanje se je začelo v soboto, 5. oktobra, ob 19. uri, ko so v Cerkvi sv. Boštjana v Pečarovcih pripravili revijo cerkvenih pevskih zborov občine Puconci. Pevski zbori so s svojimi ubranim petjem poskrbeli za čudovit glasbeni večer, ki je v zbranih obiskovalcih prebudil praznično vzdušje.

V nedeljo, 6. oktobra, se je praznovanje nadaljevalo s srečanjem gasilcev veteranov, ki so se ob 11. uri zbrali v gasilskem domu Vaneča. Dogodek je bil namenjen medsebojnemu druženju in obujanju spominov na njihovo dolgoletno delovanje v gasilskih vrstah.

Istega dne ob 18. uri pa je v Kulturni dvorani Puconci potekal še nastop zmagovalcev 18. Festivala skečev "Prefirigani zgrebaš" in humorista Denisa Avdića, ki je s svojimi duhovitimi vložki poskrbel za obilo smeha in zabave med obiskovalci.

S tem so se uspešno zaključili prvi dogodki v okviru obsežnega praznovanja, ki bo čez celoten teden prinesel še vrsto zanimivih prireditev in druženj, namenjenih vsem generacijam občanov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 Foto: Občina Puconci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2024 ob 13:55 gost

      Bravo Puconci. Vi ste pa res pravi mojstri v pripravi dogotkov. Tukaj si lahko vzamejo vzgled druge občine.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2024 ob 16:59 gost

      Občina s tako bogato kulturno dediščino na svoje praznovanje povabi drugorazrednega prorežimskega zabavljača.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.