https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V nedeljo še sklepno dejanje zimske lige trojk Križevci

Križevci, 16.2.2012  

V nedeljo se je končala zimska občinska liga malega nogometa trojk na odboj v okviru Športne zveze Križevci, to nedeljo pa bo sledil še zaključek sezone z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo pokalov in priznanj, odigranih pa bo tudi nekaj eksibicijskih tekem.

V prvi ligi je naslov prvaka osvojilo moštvo Aries-IT pred 100+, Pekarno Rozman SNV in Top Finediko. Najboljši strelec lige je postal Boštjan Žajdela (Top Finedika), medtem ko bo najboljši igralec razglašev v nedeljo.

So pa znane tri najboljše trojke. Najboljšo trojko sezone sestavljajo Damjan Kosi (Aries-IT), Boštjan Žajdela (Top Finedika) in Aleš Petek (100+), v drugo trojko so uvrščeni Dominik Kosi (Aries-IT), Tomi Hodnik (100+) in Jernej Trstenjak (Pekarna Rozman), tretjo trojko pa sestavljajo Marko Rozman (Pekarna Rozman), Dani Vidmar (Rock`n`Roll) in Marko Budja (Picerija MBM).

V drugi ligi je prvo mesto osvojila ekipa Montaža Vrbnjak SNV pred SD Berkovci in Kalinovjak Ekstra olje. Najboljši strelec je z dvajsetimi zadetki postal Alen Brumen (Montaža Vrbnjak).

Izbrani sta bili tudi dve najboljši trojki, v prvi so Mario Pongračič (SD Berkovci), Alen Brumen (Montaža Vrbnjak) in Tomaž Markovič (Montaža Vrbnjak), drugo najboljšo trojko pa sestavljajo Tadej Čuk (Black Energy, Sandi Jutrša (Kalinovjak Ekstra olje) in Luka Kotnik (SD Lo-ko).

V nedeljo bo v telovadnici Osnovne šole Križevci na sporedu še zaključna prireditev, na kateri bodo razglasili rezultate in podelili pokale in priznanja. Na sporedu bodo tudi eksibicijske tekme in sicer ob 14.30 U-12 Veržej proti Rakičanu, ob 14.50 svetniki Občine Križevci proti veteranom Bučečovec, ob 15.00 uri svetniki Občine Križevci proti veteranom Križevec in ob 15.10 še tekma veteranov Bučečovec in Križevec. Poskrbljeno bo tudi za lačne želodce, na voljo bo pajani kruh, ter hladno pijačo.


Vsi rezultati zadnjega kroga tekmovanja v priponki:

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.