https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Gledališču Park razglasili Tovarno leta 2024

Gledališče Park, 11.10.2024 ob 10:00  

V Gledališču Park je sinoči potekal sklepni dogodek izbora najboljšega slovenskega proizvodnega podjetja - Tovarna leta 2024. 


Prestižni naziv Tovarna leta 2024 je prejelo podjetje Siliko z Vrhnike, ki že več kot 30 let deluje kot razvojni dobavitelj in proizvajalec tehničnih izdelkov iz elastomerov in termoplastov.

Podjetje Siliko se je tako pridružilo prejšnjim zmagovalcem, med katerimi so ROTO - Pavlinjek, Krka, Ljubljanske mlekarne, BSH Hišni aparati Nazarje in ETI Elektroelement, ki so prejeli naziv v zadnjih petih letih.

O prejemniku naziva Tovarna leta 2024 je odločila strokovna komisija. Podelili so tudi nagrado za najboljšo inženirsko-razvojno ekipo leta 2024, tudi to je prejelo podjetje Siliko, priznanje za trajnostno naravnano tovarno pa je prejelo podjetje Elpro Križnič iz Slovenske Bistrice.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2024 ob 11:59 ..... gost

      o tovarni leta lahko odločajo le zaposleni, vsi, ki prejemajo dohodke in v tocarni seznanjeni z nezakonitostmi vodstva. Vse drugo je mlatenje prazne slame, kar se izkaže po treh letih, ko tovarna izgine iz obzorja, krivcev za izginotje pa ni.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.10.2024 ob 13:26 soul hunter gost

      ajdi gamat

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.10.2024 ob 15:48 gost

      Tovarna leta je tista v keri delavci dobijo redne plače jih nihče psihično ne ustrahuje z veseljem grajo v službo. Temu se pravi rovarna leta. Taka tovarna je bila za časa Jugoslavije tovarna Mura.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.