https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odpovedali letošnji Gradfest

Rakičan, 11.10.2024 ob 15:18  

Agencija Denea, ki se ukvarja z organizacijo glasbenih in korporativnih dogodkov ter zastopanjem glasbenih izvajalcev, je zaradi nepredvidenih tehničnih težav odpovedala Gradfest. 


Agencija Denea je na Facebook strani dogodka Noč čarovnic Gradfest Rakičan objavila, da so zaradi nepredvidenih tehničnih težav odpovedali letošnji Gradfest. To odločitev so sprejeli s težkim srcem saj so si vsi skupaj prizadevali ustvariti edinstven in nepozaben dogodek za vse njihove obiskovalce.

Priljubljeni dogodek, ki vsako leto privabi tisoče obiskovalcev ter popestri praznični konec krompirjevih počitnic in noč čarovnic in bi letos potekal že 11. leto zapored, so tako odpovedali. Kupcem vstopnic bo povrnjena kupnina na prodajnem mestu, kjer so opravili nakup in sicer do 31. decembra 2024.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2024 ob 17:03 Lali gost

      Od kdaj pa je to edinstven dogodek,,noč čarovnic pri Gradu na Goričkem je bil dogodek, v Rakičanu pa je bilo pranje denarja s strani Celeca

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.10.2024 ob 18:35 Štef gost

      To niso tehnične težave ampak ni denarja za izvedbo ker je Celec vse zapravil, še malo pa bodo konje prodali

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.10.2024 ob 20:40 cumprinice gost

      če ščete ka mo vas kurili morate še nabrati veje za podžig ! Tak je pravo soboški pušpek.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2024 ob 0:36 gost

      Tak je da žabare kcoj pistijte,sami ste si krijvi.Se se začnolo ,da so nešterni te še nej tak močni zelini,začnoli cviliti na Gradi,tan najbauša fešta bijla da koli!!Pa san nej goričanec,z markovskoga ,štajera pa še dele ,se je hodilo tanta gor žurat..Te ste tan zapravili,pa napravili v Rakičani,se je prijilo se štimalo,fešte naprej ..Zaj pa ste dali prejk žabaron,in evo..Kelko pomenimo enin žabaron,z nas se norca delajo,zatau pa so tudi tau zapravili..Pa še nekaj...Zadni naj vgasne posvejt,bilau je šlo je ,zaj je kunec zapravleno..Nešterni bole čedni,pa sposobni pa do zavohali tau pa,de jin šlo naprej ..Tak je da pistiš tele k puni kupaji,se znažri pa crkne ..

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.