https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

15.10.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

OSEBNI ASISTENT V OKOLICI TURNIŠČA - M/Ž pri Pravica - zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev Turnišče so. p. Opis del in nalog: delo osebnega asistenta v zavodu pravica so. p. je zahtevno in odgovorno. zahteva po izobrazbi ni opredeljena. neobhodno je potreben čut za sočloveka in smisel za delo z gibalno ovirano osebo. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: srednja poklicna ali višješolska (prejšnja), višja strokovna. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. oktobra.

ZDRAVNIK SPECIALIST GINEKOLOG - M/Ž v ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA. Opis del in nalog: raziskovanje nepravilnosti in bolezni človeškega organizma ter preventivnih in kurativnih metod, predvsem s področja opravljene specializacije, opravljanje medicinskih pregledov in postavljanje diagnoze. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 9. novembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

POMOŽNI DELAVEC V KAMNOSEŠTVU - M/Ž pri KAMNOSEŠTVO PETEK PRIMOŽ S.P., BELTINCI. Opis del in nalog: pomoč pri kamnoseških opravilih obdelava kamna in montaža kamnitih izdelkov. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, poskusno delo: 3 mesece. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 16. oktobra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

SVETOVALNI DELAVEC - M/Ž na OSNOVNA ŠOLA CANKOVA. Opis del in nalog: svetovalni delavec opravlja dela in naloge, določene s predpisi in letnim delovnim načrtom zavoda ter dela in naloge po sklepu vodstva zavoda, svetovalno delo z učenci, strokovni suport strokovnim delavcem, pomoč staršem itd. Trajanje zaposlitve: določen čas oz. do vrnitve delavke na delo. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. oktobra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA I - VAROVANI ODDELEK (VO) - M/Ž v DOM LUKAVCI, KRIŽEVCI PRI LJUTOMERU. Delo vključuje izvajanje najzahtevnejših storitev zdravstvene nege in oskrbe na delovnem mestu, sodelovanje v negovalnem timu, izvajanje osnovnih življenjskih aktivnosti, aplikacijo terapij za osebe z duševnimi motnjami ter več težavami, medicinsko-tehnične posege v skladu s kompetencami, in spremljanje stanovalcev na preglede. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Zdravstvena nega in babištvo. Potrebno je imeti opravljeno pripravništvo in strokovni izpit iz področja zdravstva. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 19. oktobra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

ČISTILKA-SOBARICA - M/Ž pri SAMSIC storitve d.o.o. MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: dnevno vzdrževanje (čiščenje in urejanje) hotelskih sob, brisanje prostih delovnih površin in polic, čiščenje straniščnih školjk, pisoarjev, kopalnih kadi, tuš kabin, talnih in stenskih ploščic, ročno vlažno brisanje/premazovanje trdih ali sesanje tekstilnih talnih površin itd. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti, lahko tudi pokličejo za razgovor do 10. novembra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

POMOČNIK VODJE GRADBIŠČA - M/Ž pri LEGARTIS, GRADBENO PODJETJE D.O.O., LENDAVA. Opis del in nalog: vsa dela pomočnika vodje gradbišča. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 21. oktobra. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

TESARSKA DELA NA STREHI - M/Ž pri KARBO STORITVE - TRGOVINA, GRADBENIŠTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO RENATA KEREC s.p., SPODNJI IVANJCI. Opis del in nalog: delavec za preprosta tesarska dela. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Delodajalec pričakuje resnost, zainteresiranost za delo in priučitev ter napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 9. novembra.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.