https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih potekal tekaški praznik

Bakovci, 16.10.2024 ob 16:00  

V soboto, 12. oktobra 2024, se je v športnem parku v Bakovcih zbralo 75 tekačev iz Hrvaške in Slovenije, ki so se pomerili na 10. Bakovskem teku.


V kategoriji deklic baby tek na 100 metrov je prvo mesto osvojila Stella Borovnjak. Med dečki baby je bil najhitrejši Maks Kous iz ŠD Sloparca. Pri deklicah A (starost 5–8 let) na 300 metrov je slavila Inja Slana, pri dečkih A pa Jure Cipot.

Hana Koudila je zmagala v kategoriji deklic B (9–13 let) na 600 metrov, pri dečkih B pa je bil najhitrejši Luka Sedonja Ploj. V kategoriji deklic C (14–16 let) na 900 metrov je slavila Maša Žalig, pri dečkih iste starostne skupine pa Tine Černjavič.

Pri članih A (1983 in mlajši) je prvo mesto osvojil Boštjan Brunec, pri članih B (1963–1982) pa je slavil Franjo Kolarič. V najstarejši kategoriji, člani C (1962 in starejši), je prvo mesto osvojil Marjan Rihtarič.

V kategoriji članic A (1983 in mlajše) je zmagala Veronika Erjavec, med moškimi v kategoriji M (vsi letniki) pa je bil najhitrejši Slavko Kumek. Pri ženskah Ž (vsi letniki) je prvo mesto pripadlo Ariel Šadl.

Tekmovanje je postreglo s prijetnim vzdušjem in odličnimi rezultati, kar obeta lepo prihodnost za naslednja tekaška srečanja v Bakovcih.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.