https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: PGD Dokležovje organiziralo mladinski tabor in dan odprtih vrat

Dokležovje, 15.10.2024 ob 13:30  

PGD Dokležovje je organiziralo mladinski tabor za mlade gasilce iz gasilske zveze Beltinci. Tabora se je tokrat udeležilo kar 70 otrok, ki so skozi različne praktične prikaze spoznavali delo gasilcev.


Poleg domačih gasilcev so sodelovali tudi gasilci iz PGD Murska Sobota, tabor pa so popestrili tudi policisti-vodniki službenih psov.

 

Otroci so v sklopu tabora spoznali različne tehnike gašenja požarov, opremo v intervencijskih vozilih, dihalne aparate, čoln in reševanje na vodi in postopek tehničnega reševanja iz vozila ob nesreči. 

Policisti so pripravili predstavitev dela z službenimi psi.

Popoldne pa so pripravili še dan odprtih vrat ter ogled opreme in društvenih prostorov.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...


Foto: Matjaz Gyorek

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.