https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta vikend dogaja v Pomurju

17.10.2024 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Mogoče se med predlogi najde tudi kaj za vas ...

 

Petek, 18. oktober

Brezplačna delavnica za društva in zavode

Ob 10. uri se v Martjancih lahko udeležite brezplačne delavnice za društva in zavode. Pravni svetovalec Matej Verbajs bo predstavil zakonske obveze za društva. 

Ženska ženski

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota bo ob 17. 30 uri potekal dogodek pod naslovom "Ženska ženski”, ki je čudovita priložnost za globoko refleksijo o pomenu žensk v našem življenju, njihovem vplivu in vlogi, ki jo igrajo kot ženske v družbi in medsebojnih odnosih. 

ABRAhmmm

V Gledališču Park bo ob 20. ure naprej Tadej Toš zabaval s humorjem v prostem slogu. Pridite in se nasmejte življenju, preden bo prepozno.

Fejmiči

Gašper Bergant in Žan Papič bosta zabavala publiko od 20. ure naprej v Domu kulture Gornja Radgona s komedijo Fejmiči: Sama sta najboljša. 

Sobota, 19. oktober

28-urni tečaj lego robotike

MIKK klub vas vabi, da se jim pridružite od 9. ure naprej na 28-urnem tečaju Lego robotike za otroke. V Murski Soboti se boste srečevali vsako drugo soboto v prostorih MIKK Murska Sobota, od 9. do 12. ure (4 šolske ure). Na voljo bodo začetni in nadaljevalni tečaji. 

Usposabljanje za delo z mladimi

Društvo kreativne mladine vabi od 9. ure naprej na usposabljanje, ki je namenjeno pedagoškim in mladinskim delavkam/cem, prostovoljkam/cem, mentorjem/icam, trenerkam/jem, pomočnicam/kom, novinkam/cem in ostalim zainteresiranim med 15. in 29. letom. Na usposabljanju boste individualno, v parih ali v skupini preizkusili 30 inovativnih aktivnosti za delo z mladimi (s prilagoditvami tudi z otroki in odraslimi). 

18. Obletnica in nočno nakupovanje

Soboto od 11. ure naprej si rezerevirajte za 18. obletnico trgovskega centra Maximus in nočno nakupovanje vse do 22. ure. Ob 18. uri bodo nastopili tudi Poklaholiki. 

Jubilejni koncert 15-letnega pevskega zbora Nimam časa

V Gledališki in koncertni dvorani Lendava bo ob 17. uri nastopil pevski zbor Nimam časa, ki letos praznuje 15 let. 

Pesem zvonov

Med 18. in 19. uro ste vabljeni v Bogojino, kjer boste spoznali pritrkovanje, ki je vpisano v Register nesnovne kulturne dediščine. Organizator dogodka je KUD Jožef Košič Bogojina v sodelovanju s Pomurskim muzejem Murska Sobota.

10-letnica zasedbe Êdna

Prekmursko-štajerska skupina Êdna vas ob 19. uri vabi v Gledališče Park Murska Sobota, da se jim pridružite na koncertu ob njihovi 10-letnici delovanja. Êdna se je že predstavila v slovenskem paviljonu na svetovni razstavi EXPO v Milanu, nastopila na različnih festivalih v Sloveniji, Grazer Sprachenfestu v Avstriji, večkrat tudi v Porabju. 

Jam session

Vabljeni vsi glasbeniki, ljubitelji glasbe in tisti, ki bi radi preprosto uživali v živahnem vzdušju od 20. ure naprej v MIKK na Jam Session. 

Nedelja, 20. oktober

Tartuffe, žlahtna komedija

Vabljeni na žlahtno komedijo, ki nastane ob srečanju »prodajalca« in »iskalca slepe vere« ob 19. uri v Gledališko in koncertno dvorana Lendava. 

Siddharta

Ob 20. uri se lahko v športni dvorani ŠIC Ljutomer udeležite koncerta Siddharte. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2024 ob 18:41 gost

      Koncert Siddharte je v soboto 19 oktobra ne pa v nedeljo, kot mate napisano. Slamparija na kubik.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2024 ob 19:30 gost

      Res pestro dogajanje. Samo #koda da je tako slabo vse obiskovano.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2024 ob 21:07 gost

      Preko 5.000 velikih operacij, 67.000 pregledanih poškodovancev v urgentnem kirurškem bloku, cca. 40.000 kontrolnih pregledov poškodovancev, nešteto mavcev in zašitih malih ran v UKC Ljubljana vsako leto. Vsa čast vsem zdravnikom, medicinskim sestram, RTG inženirjem, mavčarjem in administratorjem vseh slovenskih kirurških urgenc! Kapo dol in moj poklon. Vse najboljše ob vašem prazniku!! UKC Ljubljana

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.