https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 70 let Prleškega študentskega kluba: Zgodba, ki povezuje generacije

Dom kulture Ljutomer, 18.10.2024 ob 13:45  

V soboto, 19. oktobra 2024, se v Domu kulture Ljutomer odvila slovesnost ob 70-letnici delovanja Prleškega študentskega kluba. Dogodek je bil pravi praznik za vse člane in prijatelje kluba, ki so se zbrali, da proslavijo dolgoletno tradicijo in dosežke.


Program je vključeval nastop Samo Budna in Evridike, ki so s svojimi melodijami navdušili občinstvo. Poleg glasbenih nastopov je bila na sporedu tudi reportaža ob 70. obletnici delovanja Prleškega študentskega kluba, ki je osvetlila bogato zgodovino in pomembnost kluba v lokalni skupnosti. 

V sklopu prireditve so si obiskovalci imeli priložnost ogledati razstavo "Trta naše 70-letne zgodbe", ki je prikazovala razvoj in dosežke kluba skozi leta. Za dodatno popestritev je potekala tudi degustacija lokalnih specialitet in pogostitev za vse prisotne. 

Po uradnem delu je sledil after party, kjer so se udeleženci zabavali in delili spomine, kar je še dodatno okrepilo vezi med člani in prijatelji kluba. Dogodek je bil lep zaključek praznovanja obletnice, ki je pokazal, kako pomembno je prijateljstvo, sodelovanje in povezanost v Prleškem študentskem klubu.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ..

Foto: Tim Vengust

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2024 ob 14:40 Hihaho gost

      Hoover ovega Hospla,1.v svoji kaoo on misli politični karieri se pojavi na eni prireditvi? Sploh je najsa kulturni dom? Pijoni električarja mu ga je venda pokoza. Srcni za bruhat

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2024 ob 14:52 Vse zastojn gost

      Te pa se pojavijo gamad pune riti.Hospl drekonja

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.10.2024 ob 14:55 Ena gost

      Kupica,sladga vinčeca, gor pa dol po mizi je špancirala....bi reka Mladen haha in 10.obrna

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.10.2024 ob 15:04 Bravo gost

      Čestitke predsedniku, Sagaju, Cafu, ekipi Kristini itd.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.