https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Porazi vseh pomurskih ekip

19.02.2012 ob 9:19  

V preteklem vikendu nobena od pomurskih ekip ni uspela zmagati. Najtežje delo so imeli odbojkarji Panvite Galexa, ki so se pomerili proti državnim prvakom ACH Volleyu.

ODBOJKA:

Murskosoboški odbojkarji so četrtem krogu krogu modre skupine gostili ekipo ACH Volley in izgubili z rezultatom 1:3 (-17, -17, 21, -12). Za podrobnejši opis in fotografije kliknite na spodnjo fotografijo.

 

V četrtem krogu zelene skupine 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci gostovale pri ekipi Formis Bell in izgubile z 1:3 (-24, 11, -14, -19).

 

V šetnajstem  krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote doma igrale z ekipo  Braslovč in izgubile z rezultatom 0:3 (-16, -22, -14).

 

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v  tekmi šestnajstega kroga v četrtek doma izgubili z ekipo Grosuplja z rezultatom 74:87.V naslednjem krogu so prosti. Soboški košarkarji so trenutno na sedmem mestu 2.SKL.

 

V šetnajstem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice so igralke Rašice v gosteh izgubile z ekipo Athlete Celje z rezultatom 125:32. V naslednjem krogu gostijo ekipo Triglava. Trenutno so na sedmem mestu 1.SKL.

 

ROKOMET:

V 1.B rokometni ligi se se začela končnica od 1.do 8. mesta, kamor pa se  rokometašice Millenima niso uvrstile.

 

Rokometaši so nadaljevali s tekmovanjem v 2.DRL moški. Rokometaši Arconta iz Gornje Radgone so v šestnajstem krogu na gostovanju izgubil z ekipo Slovenj Gradca s 27:25. Pomurje bo tekmo šestnajstega kroga igralo v soboto, 25. februarja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.