https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Start-up Slovenija: Z inovativno idejo do 10 tisoč evrov

 

Še danes in jutri se podjetniki z inovativnim produktom lahko prijavijo na tekmovanju Start-up Slovenija, in se potegujejo za glavno nagrado 10 tisoč evrov.


Tekmovanje Start-up Slovenija je namenjeno celovitemu spodbujanju razvoja inovativne podjetniške aktivnosti in podjetniške kulture v Republiki Sloveniji.

Kakšni so pogoji za sodelovanje?

Da lahko sodelujete na tekmovanju Start-up Slovenija, morate imeti podjetniško idejo oz. novoustanovljeno podjetje z inovativnim produktom in potencialom hitre rasti ter se prijaviti do jutri, tj. 24. februarja 2012.

Foto: SXC.hu

Glavna nagrada 10 tisočakov

Zmagovalec tekmovanja bo prejel  glavno nagrado v višini 10.000 evrov,  vstopnice za program CEED TOP CLASS in naziv »Slovenski start-up leta 2012«., Poleg tega bodo tekmovalci lahko dobili do 25 točk od 100 možnih na razpisu P2 Slovenskega podjetniškega sklada ter  možnost osebne predstavitve finalistov pred strokovno-investitorsko komisijo, ki jo sestavljajo ugledni strokovnjaki poslovnih in tehniških znanosti, formalni in neformalni investitorji ter predstavniki podpornih inštitucij inovativnega okolja.

Foto: SXC.hu

Tekmovanje bo tudi priložnost za širjenje socialne mreže koristnih povezav, saj bodo v okviru tekmovanja spoznate mnogo novih ljudi, obenem pa si bodo pridobili dodatna znanja s področja podjetništva ter se usposabljali za dodelavo poslovnega načrta ne enodnevnem seminarju.

Več o tekmovanju preberite na: www.start-up.si

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.