https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pozabila denar v bankomatu

23.02.2012 ob 7:24  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč v katerih je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi in ena poškodba vozila na parkirnem prostoru. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino denarja, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu v Pincah. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve. Po opravljenem dvigu denarja na bankomatu je oškodovanka bančno kartico vzela denar pa pustila. Ko se je čez čas vrnila je ugotovila, da je denar neznanec vzel in si ga prilastil.     Obravnavani sta bili še dve namerni poškodovanji osebnih avtomobilov. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenki je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. 

Javni red je bil kršen 1-krat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa je bil zasežen osebni avtomobil.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na relaciji Murska Sobota – Lendava - Dobrovnik.

V času od 20. do 26.02.2012 poteka preventivna akcija varnega prečkanja nivojskih prehodov ceste čez železniško progo s sloganom »Ustavite se. Vlak se ne more«  Povečana pozornost vseh udeležencev, pazljivost in spoštovanje prometnih pravil, predvsem prometne signalizacije (znaka Andrejev križ, spuščenih zapornic ali polzapornic), bi stanje varnosti na nivojskih prehodih cest čez železniško progo dodatno izboljšala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. legenda57
      23.02.2012 ob 12:45 legenda57

      pozabila denar-in komu bi zdaj naj slučajno pošteni najditelj vrnil denar??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.