https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dijak Mark Tivadar posnel prvo pesem Disko in harmonika

 

Še ne sedemnajstletni Bakovčan in dijak Ekonomske šole Murska Sobota, Mark Tivadar, je posnel svojo prvo pesem z naslovom Disko in harmonika.


Marka Tivadarja glasba spremlja že od sedmega leta. Tri leta se je v glasbeni šoli učil igranja klavirja, nato pa se navdušil za harmoniko, ki je njegova zvesta spremljevalka.

Posnel prvo pesem, načrtuje že drugo

Mark Tivadar je z ekipo pesem Disko in harmonika posnel v Celju, v studiu Euromidi. Pesem je napisal Sebastjan Kamenik, aranžma pa pripravil Uroš Zagožen, ki je pesem tudi posnel.

"Snemanje je bilo zame zelo zanimivo, saj  do zdaj nisem bil še v nobenem takšnem studiu. Samo snemanje je potekalo 4 ure. Občutki ob snemanju so bili zelo dobri, če ne že fantastični. Pred snemanjem sem imel malo treme, ker nisem vedel kako sploh poteka snemanje. Upam, da bo drugič že dosti lažje, saj sem se s snemalcem že dogovarjal o moji drugi skladbici. Druga skladba naj bi izšla nekje v maju,"nam je o snemanju prve skladbe zaupal mladi glasbenik.

VIDEO:

Glasba mu pomeni veliko

Z glasbo se Mark ukvarja že od rosnega sedmega leta, trenutno sodeluje tudi v šolski glasbeni skupini na Ekonomski šoli Murska Sobota, s katero veliko nastopajo na raznih koncertih. Veliko nastopa tudi ob koncih tedna, takrat mu pomaga oče. Glasba ima v njegovem življenju posebno mesto: "Glasba mi pomeni zelo veliko, saj je harmonika moj spremljevalec kjer koli sem na poti. Pri samem igranju pa me tudi veliko spodbujajo vsi domači in prijatelji."

Za konec pa nam še zaupa: "Od pevske in glasbene kariere si želim, da bi čim bolje uspel tako v domačem kraju in lokalnem območju kakor tudi širše."

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.