https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mura 05 premagala Gorico in za mesec dni izgubila Eterovića

Nova Gorica, 26.2.2012  

Muraši so končali priprave v hrvaškem Pulju in so se ob povratku v Prekmurje zaustavili še v Novi Gorici ter tam odigrali prijateljsko tekmo. Razvesuljoča novica je, da so zmagali z 1:2, na tekmi pa ni nastopil Mate Eterović, ki se je ob koncu priprav poškodoval.


Nogometaši Mure so v generalki pred nadaljevanjem prvenstva v Novi Gorici premagali Hit Gorico z 1:2. Polčas se je končal z 1:1, prvi pa so povedli črno-beli. Za Muro je vodilni zadetek dosegel Nusmir Fajić v prvem polčasu nakar so domačini izid izenačili. Ob koncu tekme je zmago Muri priboril Leon Sreš.

Fajić še tretjo tekmo zapored zadel ...

Mura je igrala v postavi: Luk, Janža, Maruško, Travner, Kous, Bohar, Horvat, Dodlek, Sreš, Lotrič in Fajić, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Draković, Botjak, Gruškovnjak, Kramar, Kozar in Kouter. Zaradi bolezni ni igral Rajko Rep, zaigral pa ni niti Fabijan Cipot, ki nima pravice igrati v prvem spomladanskem krogu in je zaradi tega v času tekme opravil individualni trening. Na žalost pa se je v času tekme poškodoval Rok Gruškovnjak in bo zaradi tega bržčas izpustil prvo tekmo proti Rudarju.

Eterović bo manjkal vsaj mesec dni, proti Rudarju močno oslabljeni

Na zadnjem treningu, ki so ga črno-beli opravili včeraj zvečer v Pulju, se je poškodoval Mate Eterović, ki je staknil neugodno poškodbo noge. Po prvih ocenah bo njegov povratek na nogometna igrišča trajal od štiri do šest tednov, kar pomeni, da v uvodnem delu spomladanskega dela ne bo mogel pomagati soigralcem na igrišču.

Eterović bo odsoten od štiri do šest tednov ...

Če upoštevamo še poškodbo Gruškovnjaka bo Mura na prvi tekmi spomladanskega dela prvenstva nastopila brez štirih igralcev, saj bosta zaradi kartonov manjkala še Cipot in Rep.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.