https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

NAGRADNA IGRA: Podarjamo Adidasovo žogo s podpisi Murinih nogometašev

27.2.2012  

Zaključila se je nagradna igra, v kateri bo eden od sodelujočih prejel Adidasovo nogometno žogo Tango 12, s kakršnimi bodo poleti igrali na Evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini. Žogi dodatno vrednost dajejo še podpisi Murinih nogometašev!

Naval v nagradni igri je bil pričakovano velik, za žogo s podpisi nogometašev Mure 05 se vas je potegovalo krepko čez 350. A žogo smo imeli samo eno in sreča se je nasmehnila Alešu Duriču!

Nagrajenca naprošamo, da na elektronsko pošto sporoči svoj naslov, da se dogovorimo o načinu prevzema nagrade. Vsem ostalim pa več sreče prihodnjič, nova priložnost bo že prihodnji teden.

Nogometna žoga Tango 12 je predelana žoga Tango, ki jo je Adidas izdelal za Svetovno prvenstvo 1978 v Argentini. Pravzaprav je to že četrta reinkrnacija žoge Tango, ustvarjena pa je bila za potrebe letošnjega Evropskega prvenstva. Uradna žoga prvenstva predstavlja barve zastav držav gostiteljic, Poljske ter Ukrajine. Kreacija žoge je odraz tradicionalne umetnosti obeh držav in povezuje poglavitne značilnosti nogometa, torej enotnost, tekmovalnost in strast.

Dovršena umetnost, ki odlikuje novo Tango 12 je popolnoma skladna z vrhunsko kakovostjo žoge. Zunanja plast, sestavljena iz toplotno spojenih trikotnih panelov, omogoča žogi stabilnost, hrapava zunanjost pa nudi optimalen kontakt z nogometnimi čevlji. Nova inovativna sredica pod vrhnjo plastjo pa omogoča boljšo odpornost pred vodo in vlago ter skrbi za dobro zadrževanje zraka v notranjosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.