https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prvoligaški ples se nadaljuje, Matjašec odslej za Odrance

3.3.2012  

S tekmami 22. kroga PrveLige.si se danes nadaljuje prvenstvo v najmočnejši slovenski ligi. Medtem ko Nafta gosti Olimpijo, se bo Mura 05 v gosteh pomerila pri Rudarju iz Velenja. Nekdanji Naftaš Bojan Matjašec bo odslej igral v tretji ligi za Odrance.

Po treh mesecih premora bodo danes oživele prvoligaške zelenice. Pomurci bomo pesti stiskali za Muro 05 in Nafto. Prvi bodo ob 17. uri gostovali v Velenju, medtem ko bodo Lendavčani ob 15. uri gostili Olimpijo.

Poglejmo si, kakšne kadrovske spremembe sta doživala pomurska kluba in kako sta se odrezala na prijateljskih tekmah.

Mura 05

Prihod: Jure Travner, Dragan Jelič (Maribor)


Odhod: Armend Sprečo, Leon Sreš *, Nino Kouter *, Jernej Janža *

* - na posojo

Prijateljske tekme:

HiT Gorica : Mura 05 1:2
Fajić, L. Sreš

Sarajevo (BiH): Mura 05 3:1
Fajić

Csakvari (Mad) : Mura 05 0:4
Horvat, Fajić 2, Eterović

Mura 05 : GAK (Avt) 1:2
Fajić

Mura 05 : Aluminij 0:2

Mura 05: : Rakičan 8:0
Rep, Eterović in Rogač, Gruškovnjak, Bohar, Kous

Mura 05: : Paloma 5:0
Gruškovnjak, Rep 2, Travner, Bohar


Nafta

Prihodi: Naser Kajtazi (Luka Koper), Leutrim Osaj, Alb* (Maribor U-19), Blaž Dolinar (Simer Šampion), Sašo Balažic (Halbenrain, Avt), Darko Atanasov, Mak (Mura 05), Nino Dirnbek (Odranci)

Odhodi: Bojan Matjašec (Odranci), Nino Vörös (Odranci), Rade Jovanović (Simer Šampion), Adrian Kocsis in Roland Polareczki, oba Mad (ZTE Zalaegerszeg, Mad)

* - odhaja na posojo


Prijateljske tekme:

Nafta : Siofok (Mad) 1:2

Nafta : Tromejnik 7:0

Nafta : Haladas Szombathely (Mad) 1:2

Nafta : Omladinac Novo selo Rok (Hrv) 3:0

Nafta : Hodoš 4:1

Nafta : Tromejnik 4:1

Nafta : ZTE (Mad) 0:0

Nafta : Odranci 3:0

Nafta : Kaposvari Rakoczi (Mad) 0:2

 

Matjašec odslej za Odrance

Dosedanji branilec lendavske Nafte Bojan Matjašec se po sedmih letih igranja v prvoligaški konkurenci pri Nafti seli v tretjo ligo k Odrancem. Matjašec je odigral kar 175 tekem v 1. SNL v barvah Nafte ali 13.846 minut, enkrat se je vpisal tudi med strelce. V prvoligaški karieri je prejel tudi 53 rumenih in 4 rdeče kartone.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.