https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na koncertu v MIKK-u je pel in igral le v spodnjicah

Murska Sobota, 11.03.2012 ob 9:43  

Sinoči se je zaključil še drugi del predizbora za natečaj BOTEČAJ v MIKK-u. Bendi iz celotne Slovenije, so se morali dokazati in prepričati žirijo, da se uvrstijo naprej. Tako žirijo, kot tudi publiko so letos najbolj navdušili Sizzlin' Cool, ki so se uvrstili v veliki finale, v mali finale pa so se uvrstili Pomurci Megalopolis. 

 

V dveh večerih se je predstavilo na predizboru kar sedem bendov iz različnih koncev Slovenije. V petek so se tako predstavili Pomurci The Eight, Showdown, Mama Rekla in Pastichon.

The Eight 

V soboto so se predstavili še eni Pomurci, metalsko obarvani Megalopolis, Radiostorm in pa Sizzlin' Cool. Sobotni večer so popestrili Radiostorm s svojim izgledom, saj je eden izmed članov nastopil le v spodnjicah. Sizzlin' Cool so naokrog med publiko podali tudi "jabolko prijateljstva", publika pa jih nikakor ni želela spustiti z odra po končanem nastopu.

Sizzlin' Cool 

Ves čas med nastopi v petek in soboto je žirija budno spremljala nastope bendov in se na koncu odločila, da se naprej v mali finale uvrstijo Megalopolis. Zaslužno pa so se v veliki finale uvrstili Sizzlin' Cool.


 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.