https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Vstopnico za koncert Jana Plestenjaka prejme ...

13.03.2012 ob 21:12  

Letos Jan Plestenjak obeležuje 20. letnico delovanja, z zaključno turnejo koncertov v mestih, ki jih je sam izbral; v Novem mestu, Murski Soboti in Prevaljah, ter z zadnjim v Ljubljani, se za leto dni poslavlja od glasbenih odrov.

Janu se bo na koncertu v Murski Soboti pridružil tudi Mešani mladinski pevski zbor Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. V zboru GFML poje 66 članov, ki že drugo leto zapored pojejo pesmi različnih žanrov – slovenske ljudske, umetne in zabavne pesmi, najraje pa seveda tuje zabavne skladbe. Priredbe največkrat napišeta kar zborovodja sama - Tatjana Rozmarič-Poštrak in Danijel Berden, ki zbor občasno tudi spremljava na klavirju. Že sedaj pa na radiu Murski val poteka natečaj za izbor pevke, ki bo skupaj z Janom zapela skladbo Soba 102.

Srečna izžrebanka, ki prejme brezplačno vstopnico za koncert Jana Plestenjaka, je ...

 ... Ines Nemec !

Nagrajenko naprošamo, da sporoči svoje podatke na urednistvo@pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.