https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ludvik Sukič tudi naslednjih pet let ravnatelj SPTŠ Murska Sobota

Murska Sobota, 19.03.2012 ob 15:30  

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja (KVIAZ) je na današnji seji s sedmimi glasovi za in dvema zdržanima potrdila Ludvika Sukiča za ravnatelja Srednje poklicne in tehniške šole (SPTŠ) Murska Sobota.


Sukiču se mandat sicer izteče avgusta letos, za novega petletnega pa je kandidiral kot edini kandidat. Po potrditvi KVIAZ-a morajo Sukiča dokončno imenovati še murskosoboški mestni svetniki na seji konec marca.

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2012 ob 13:08 pozitiven gost

      li se nemrejo toga Ringoja rešiti...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2012 ob 15:05 poki gost

      či pa nega protikandidata. što de šou na šoulo, ka de mogeu ugotavlati vijške. za gimnazijo je bilou več kandidatof, pa je situacija tűdi nej rožnata. na ekonomskoj de verjetno nejvekši naval, da de razpis. petrijan de pomali trepetau. lakaj je ži cejli nekši zgübleni :)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2018 ob 12:30 gost

      Luđo legenda! še 50 lejt dale! LUĐO ZA PREDSENIKA

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.