https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Matej Tušak o psihologiji poti do uspeha

20.03.2012 ob 7:10  

Na Pomurec.com bomo v naslednjih dneh v sodelovanju s TEDx Maribor objavljali izbrana predavanja iz letošnjih TEDx predavanj, ki so se odvila februarja v Mariboru.


TED je neprofitna organizacija, posvečena širjenju dobrih idej. Vse skupaj se je začelo pred 25 leti kot 4-dnevna konferenca v Kaliforniji. Od takrat dalje TED podpira ideje preko raznovrstnih aktivnosti. 

O predavatelju:

Matej Tušak je redni profesor za psihologijo športa na Fakulteti za šport in vodja laboratorija za psihodiagnostiko na Inštitutu za šport.

Njegovi osnovni področji dela sta motivacija in psihična priprava športnikov. Kot član različnih panožnih strokovnih svetov aktivno sodeluje v procesu psihične priprave vrhunskih slovenskih športnikov. Bil je (oz. je še) psiholog najrazličnejših reprezentanc ter številnih uspešnih slovenskih športnikov (Andraža Vehovarja, Vasilija Žbogarja, Urške Žolnir, Primoža Peterke, Tine Maze, Petre Majdič in drugih). Svoja spoznanja in izkušnje je objavil v številnih knjigah (Psihologija športa, Psihologija ekipnih športov, Psihologija dela in rekreacije, Trener, Jaz športnik, Vloga družine in staršev v športu, Strategije motiviranja v športu in drugih). Najljubši del njegovega dela pa ostaja svetovanje športnikom.

VIDEO:

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2012 ob 9:47 s2 gost

      zelo dobro predavanje;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2012 ob 21:44 TEDx fan gost

      dober, realen, za poglednoti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.