https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Ukradli mešalec za beton

28.03.2012 ob 7:38  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru in nesrečo pri delu. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov je bil enemu kršitelju zasežen osebni avtomobil, pridržana pa sta bila dva voznika osebnih avtomobilov, ki sta vozila pod vplivom alkohola.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Radencih in tatvino mešalca za beton. Na območju Ljutomera je bila obravnavana tatvina bakrenih žlebov, na območju Murske Sobote pa tatvina prenosnega računalnika in vlom v poslovni objekt. Lendavski policisti so obravnavali vlom v športni objekt in tujca, ki je na bencinskem servisu v Pincah poskušal unovčiti bankovec za 20 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Opozarjamo, da je za naše območje razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja. V naravnem okolju je prepovedano kuriti, sežigati ali uporabljati odprti ogenj ter puščati ali odmetavati goreče predmete in druge snovi, ki lahko povzročijo požar.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti čez dan izvajali na celotnem območju policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.