https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Petkov tretji Bodywork v znamenju urbanih div

Murska Sobota, 02.04.2012 ob 20:17  

Svet elektronike ostaja zadnja moška trdnjava v kateri so ženske še vedno redkost. Teritorij nočnih melodij pa prav počasi in vztrajno polnijo z njihovo prisotnostjo, razgibavajo plesišča po Sloveniji in tujini, z žensko noto dajejo dogodkom poseben pridih  in osvajajo vse, ki verjamejo, da vrtenje glasbe ni le moški šport. 


Na petkovi nočni odiseji, natančneje 6. aprila, vam bodo urbane dive v Clubu Spartacus v okviru misije BodyWork III pokazale, kako se sliši elektronika iz ženske perspektive. Ploščke in gumbke bodo mešale Trick-C., prva dama slovenske elektronike, Lilonee, mojstrica zagrebškega undergrounda in lastnica  priznane podzemne tehno založbe Reldz Records, za uvod pa bo poskrbela simpatična prlečka Mistina, ki je prav v zadnjem letu dokazala, da tudi Pomurje premore kvalitetne mlade upe slovenske elektronike, saj je na tekmovanju SYLD 2011 bila izbrana za najbolj obetajočo DJ-ko.

Urbane dive bodo vesele vseh, ki se boste poklonili brhkim dušicam na plesišču in na stejdžu. Obsežen spekter elektronskih ritmov od tech housea do pisanega kolaža tehna in pošteno razgibavanje zagotovljeno. Razlog dovolj za obisk?

BodyWork - http://www.facebook.com/bdyWork
Lilonee - http://www.facebook.com/lilonee.official
Trick-C - http://www.facebook.com/djtrickc
DJane Mistina - http://www.facebook.com/DjaneMistina

Če se boste dogodka udeležili, lahko potrdite TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.