https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Kršitelj v G.Petrovcih v pripor

07.04.2012 ob 8:04  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z gmotno škodo, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli teleskopsko palico, pridržali tri osebe in zasegli osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, dve poškodovanji tuje stvari, vlom v turistični objekt, ogrožanje varnosti, nasilje v družini in odkrili ponarejen bankovec za 20 evrov. Petrovski policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru v gostinskem lokalu. V postopku je bilo ugotovljeno, da kršitelj doma že dalj časa izvaja tudi družinsko nasilje nad partnerico in otroki. Zaradi zbiranja obvestil je bil pridržan do privedbe na sodišče. Izrečen mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja. Ugotovljeno je bilo tudi, da vozi osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan do streznitve. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. 

Zaradi velikonočnih praznikov je pričakovati povečan promet na cestah in mejnih prehodih, zato v policiji opozarjamo na strpnost in previdnost. Pred odhodom na dopust pa ustrezno zavarujte tudi svojo lastnino. 

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je z 6. aprilom preklicala veliko požarno ogroženost naravnega okolja. Kljub temu občane opozarjamo, da pri kurjenju upoštevajo vse preventivne ukrepe, da jim ogenj ne uide izpod nadzora.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.