https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vedran Vinko: S svojim statusom v Franciji nisem zadovoljen, zato želim drugam

7.4.2012  

Nekdanji nogometaš Nafte, ki se je lani preselil v francoskega drugoligaša Metz, želi čimprej končati trenutno zgodbo v Franciji.


Čeprav se je 22-letni Vinko na življenje v Franciji hitro prilagodil, njegova pričakovanja niso izpolnjena. "Okolica je lepa, ljudje pa so po večini prijazni. Pričakoval pa sem več druženja s soigralci, vendar so ti drugačne mentalitete. Izven igrišča se tako ne družimo," pravi Vinko, ki dodaja, da pogreša domači kraj, Petišovce. "Pa tudi svojo punco in domače ljudi. Ko človek živi sam v tujini, se začne zavedati, koliko mu pomeni družina in enako je pri meni."

Nekdanji nogometaš Nafte je v Francijo lani odpotoval z velikimi upi, tudi pogoji, ki jih klub nudi, so odlični. Toda: "Kar se tiče odnosa, pa ne morem biti zadovoljen, saj trenerji premalo komunicirajo z nami, predvsem glavni trener, ki obvlada samo francoski jezik, s tujci ne komunicira in niti ne kaže želje po tem," razočarano dodaja Vinko.

Razlog njegovega nezadovoljstva je tudi dejstvo, da  igra za Metzovo drugo ekipo. "Igram na poziciji krilnega vezista, zabil sem štiri gole, in dodal približno toliko asistenc. S statusom nisem zadovoljen, saj je bil moj cilj igrati za prvo ekipo v drugi francoski ligi, v vlogi napadalca, takšne priložnosti pa mi niso ponudili."

V Slovenijo ga ne vleče

Mladenič iz Petišovcev si zato želi, da bi se njegova francoska odiseada čimprej končala. "Nato bom razmislil o nadaljnji poti," dodaja. Trenutno, pravi, ga igranje v Sloveniji glede na situacijo v klubih ne zanima. "Zato bi si želel z igranjem nadaljevati v tujini," pripomni Vinko, nekdanji slovenski mladinski reprezentant v selekciji U-21, ki je v Metz iz lendavske Nafte prestopil lani avgusta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2012 ob 12:28 Nešče gost

      Dičak, ka si pa mislo? ka boš zravna v prvi postavi špilo? vej pa tou je nej nafta

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2012 ob 13:48 jou jou gost

      Vidva nevoščljivca sploh še v Franciji nista bla,no edino s prstom na zemljivideu, kaj šele da bi igrala nogomet in vedela kaj o njem!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2012 ob 14:07 jj gost

      Tan pa bokšo plačo pa čeglih špiula za b ekipo v drugi ligi kak če bi v sloveniji špilo v prvi ekipi v prvi ligi

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2012 ob 17:11 kk gost

      Tan ma vsaj plačo, v Sloveniji jih namajo :)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.04.2012 ob 18:12 korennek86 gost

      Metz ma taksih ¨vinkojov¨ kak je on na stotine... Ka je te on mislo, ka je rejsan tak dober, ka de v prvi postavi?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.04.2012 ob 20:15 . gost

      ko so apetiti večji od znanja..

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.04.2012 ob 21:07 fghgf gost

      dičak je pri 22 lejtaj neka probo, neka vido, pa neka zaslüjžo, vij pa se svoji deci hvalite kak ste gole davali za renkovce pa pujščo...lepou vas prosin...kapo doj malome, nej je sega kunec, bole ka tan za b ekipo špila kak pa v sloveniji pou kedna trenejra, pou kedna pa stavka

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.