https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dokumentarni film o Brunu Gröningu v Murski Soboti

20.04.2012 ob 16:00  

Jutri ob 14. uri bo v konferenčni dvorani hotela Diana v Murski Soboti predvajanje dokumentarnega filma Fenomen Bruno Gröning - Po sledeh čudodelnega izcelitelja.

Senzacija iz leta 1949.-danes ponovno zelo aktualna "Neizceljivo ne obstaja, Bog je največji zdravnik!" Ta film je veliko več kot samo dokumentarni pogled nazaj. Mnogi gledalci poročajo, kako so med gledanjem filma nenadoma zaznali moč, mravljince, tok po telesu. Za večino popolnoma nova izkušnja. Nekateri poročajo celo o izginotju bolečin, poškodb in drugih obremenitev.

Kdor išče pomoč, tega filma ne bi smel spustiti. Bruno Groning je dejal: "Ne bodite lahkoverni, sami se prepričajte!" Namen predvajanja dokumentarnega filma, je učenje Bruna Groeninga približati prebivalcem mesta Murska Sobota in okoliških krajev. Učenje lahko prispeva pomurcem, k vsesplošnemu izbolšanju kakovosti življenja. Učenje Bruna Gröninga je brezplačno.

Krog prijateljev Bruna Gröninga, je neprofitno društvo, kjer vsi svoje naloge opravljajo volantersko in častno. Vsi stroški društva se pokrivajo iz prostovoljnih prispevkov. Članstvo v krogu prijateljev je v vsakem trenutku prostovoljno in brezplačno, kakor tudi neodvisno od narodnostne, ideološke ali verske pripadnosti. Društvo prijateljev je pristono na vseh kontinetih. Trenutno je po vsem svetu nekje okrog 70.000 članov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2012 ob 8:17 lujzek25 gost

      POjdite gledat ne bo vam žal!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2012 ob 21:26 gost- cvetka gost

      Vredno ogleda,naredite nekaj zase!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2012 ob 22:40 Malvina gost

      Film vreden ogleda,sami se prepričajte,stem naredite nekaj zase!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.