https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tina Maze v Odrancih prevzela svojo hišo na kolesih

Odranci, 26.04.2012 ob 18:31  

Tina Maze, trenutno najuspešnejša alpska smučarka v Sloveniji, se je danes mudila v Odrancih. V podjetju Carthago je osebno prevzela svoj novi avtodom, ki ji ga je podjetje poklonilo v dveletno uporabo.


Novi ponosni sponzor Carthago je Tini Maze danes predal v uporabo novi luksuzni bivalnik na kolesih. Integrirani bivalnik C Tourer so v proizvodnem obratu v Odrancih opremili po Tininih željah. Tina bo svojo novo pridobitev na kolesih uporabljala v prihodnjih dveh letih kot udoben mobilni apartma in prevoz med prizorišči evropskega dela svetovnega pokala. Tako se bo pridružila zvezdnikom, kot sta Bode Miller, Lindsey Vonn in drugi, ki v te namene že uporabljajo lastne hiše na kolesih.

Tina se je v Odrancih zahvalila prisrčni dobrodošlici in množici zbranih ter se zahvalila za možnost sodelovanja s Carthagom. Priznala je, da ji bo avtodom na tekmovanjih in treningih nudil udobje in občutek domačnosti, ki sta še kako potrebna za dobre rezultate na tekmah. Prednost avtodoma na prizoriščih je po njenih besedah predvsem v dostopnosti neposredno do prizorišča dogajanja, kjer ji nudi dovolj zasebnosti in udobja, ki ga pred tekmo potrebuje. Na vprašanje, katero stvar bo najprej preizkusila v avtodomu, pa je povedala, da bo to definitivno WC.

Kot so povedali v Carthagu, so navdušeni nad sodelovanjem z Mazejevo, saj menijo, da prav Tina s svojo bojevitostjo, ubiranjem neobičajnih poti  in jasnim ciljem pred sabo pooseblja značaj carthagovih avtodomov. Ali kot je povedal lastnik in direktor podjetja Karl-Heinz Schuler: »To, kar mi je še posebno všeč pri vas, Tina Maze: vi ste prvak in vi ste individualist. Ne greste vedno po uhojenih poteh, greste svojo pot, ravno tako kot gre tudi Carthago.« Izrazil je navdušenje, da je Tina sedaj član Carthago ekipe, in  zadovoljstvo, da so sami postali del ekipe »Team to aMaze«.

V petek zjutraj objavljamo tudi intervju s Tino Maze ...

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2012 ob 19:43 123586 gost

      naj njin rajše čedne plače dajo nej ka za minimalca delajo!

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2012 ob 19:54 tina maze gost

      tina si AVTO seveda zaslujže kak tudi VEČINA delavcov POŠTENE plače + bokše pogoje glede šefov šteri mislijo ka so BOG i batina ;) vsakodnevno šikaniranje delavcev. ni vse zlato KAR SE SVETI !!!

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2012 ob 20:31 s gost

      poleg toga ka že vse ma tina, bi se v toj krizi lejko odpovedala tomi kombiji pa pravla ka naj delavcan dajo nagrado... samo vedno je tak bilo što ma je še več ščel meti...

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2012 ob 20:40 MaReX gost

      Kot delavec na tej firmi lahko rečem, da mi je čast delati na taki firmi. In kdo pravi da šefi(majstri) skos šikirajo ... jao .. Plače pa so po mojem mnenju zadovoljive ker so nadvpovrečne res ;) Pogoji pa so super, ker res ne čutiš da bi bilo strogo. Firma carthago je jača ;D

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.04.2012 ob 21:23 mero gost

      Ne ven, zakoj trbej sigdar pluvati po športnikaj, kda kaj od sponzorof dobijo. Namesto ka bi joj privoščili in želeli še več uspehov... Če bi pa što rad vekšo plačo, pa naj san ukrene kaj v toj smeri, nej ka samo jamra pa pluva po drugih :P

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.04.2012 ob 22:01 s gost

      mero privoščin samo se more bite v mejah normale. Dobra je neman kaj pravte ma rezultate itd.. poleg toga ka zasluži z nagradami in sponzorami, pa njoj nej trbej bite v policiji zaposlena pa vlečti 1000 eur. Glede na to ka je preskrblena z nagradami + sponzorskimi sredstvi!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.04.2012 ob 9:48 dolenc gost

      Vsekakor se zmeraj najdejo kritike nekaterih ljudi, bom pa napisal naslednje.. Naša ljuba država nebi nikoli poskrbela za tisti konc Slovenije, kot je to poskrbel op. mislim da g.Schuler- lastnik. Da je v tako kratkem času priskrbel toliko delovnih mest 380? je za tisti del Slovenije velik pomen! Izbral je pravo točko naše mafijske države! Zaposlenim pa dal kruh, ker ga naša država za tisti konec ni sposobna spečt! Avto ki ga je dobila Tina Maze res ni tako velik - je pa solidarnost do naših športnikov.

      39 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.04.2012 ob 9:57 emika gost

      MAREX me zanima tvoje delovno mesto....delavec si gvušno nej

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.04.2012 ob 10:08 emika gost

      Tina Maze je zelo dobra športnica...pa glede na stanje v državi bi se lahko res odpovedala "nagradi" v dobrobit delavcev...pa san ji nej fauš ali segli več majo več jin naj samo dajo... Glede ustvarjanja delovnih mest mo pa pomale gratale oziroma smo že kak naše nekdanji sodržavljani, pridne mravljice, keri delamo za bizarne plače. Radi i šuti, či ti kaj ne paše idi... Smo rejsan lejko radi ka nemci lifrajo firme v naše drago Prekmurje, samo kakšna je oz. de kakovost delavskega razreda. me resno zadnje čase skrbijo te stvari...človek pride domou zmantrani kak pes...čakajo te deca...pa si tak doj bujte ka nemaš nanč volej za nasmeh...trpi pa družina...za minimalca...

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.04.2012 ob 10:14 Realist1 gost

      MaRex tvoj komentar izraža tvoj IQ. Verjetno si grebator ali lizator.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.04.2012 ob 10:30 trak3 gost

      sem delavka in sem srečna, da imam službo.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.04.2012 ob 10:38 koper gost

      prekmurje je lepa dežela :) pridemo z avtodomom vsako poletje

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.04.2012 ob 12:00 awesome gost

      Nemreš vrvate ka se dogaja v glavej eneh prekmurcov. Tina bi se lejko odpovedala, Tina ma preveč, Tina je preskrbljena. Van se ne senja ka pomene VRHUNSKI šport, vi nemate kančka razuma ka to sploh je. Vaše jebene minimalne plače so krive za vse, lejko ste srečne ka mate službo v carthagoje. Mislite ka se miljone obračajo v smučanje? Se sploj zavedate ka ona cele život vlaga v to? Izpostavljenost poškodbam, da o tem v kakšnem stanju bo njeno telo po končane karieri sploj ne gučimo. Mislite ka de ona dale plačana kda de prenehala s profesionalnim tekmovanjem? De se lejko ge brez izobrazbe v recimo 35. lete starosti zaposlila? O odnose smučarske zveze sploj ne bi gučo, polek toga pa zastopa Slovenijo in s tem pomaga pri prepoznavnosti, a vi jebeni delavci te ji solili pamet kak se naj odpove nečemo, kar ji omogoča ležjo situacijo v športe. Bi vas vido če bi zdržali 1 teden odrekanja, bolečin, soočanja s samim sebom, napora kak ga davle ona cele život skoz. V kmice živete...

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.04.2012 ob 12:03 awesome gost

      Bistvo san nej omeno, ker verjetno pa ste to le razumeli? Ka pomene za Carthago kda se ena izmed top smučark voze okole z vašim avtodomom?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.04.2012 ob 12:53 RamosVamos gost

      Tudi jes san srečen da mam službo! Skoraj nemogoče dobiti službe v ton prekmurje primerno izobrazbi pa sem se pač odločo za carthago da vsaj nekaj zaslužim. V času te krize je tudi taka služba kot delavec vredna veliko...če pa najdeš boljšo službo pa itak greš logična stvar. Tini Maze pa želim veliko prijetnih uric v avtodomu! :)

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.04.2012 ob 13:16 hahaha gost

      @awesome hahahahhahahha ti si komik po p 35 leti prej zaposlila hahhahahhahahhahahahhahahhaaha ščin od smeja.pa ženska ma par miljon evrov pa te de se ona zaposlila,ti si še včerašnje....

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.04.2012 ob 13:56 awesome gost

      MAZE Tina 266'488.00 To je letošnja VRHUNSKA sezona. Ge maš ti miljone evrov? Neizobraženost...Pouče se malo o psihologije športnikov po koncu profesionalne kariere in s kakšnimi problemi se soočajo. Pa za svoje trditve mej vsaj legitimen argument.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.04.2012 ob 16:01 MaReX gost

      Jaz vem kak je ;)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      27.04.2012 ob 16:21 hahahaha gost

      awesome pa samo letos smuča? ne pij prosim te ,tou so nagrade od smučanja,ka pa te sponzori nikome ništa pa smučarska zveza,ide si dol leže--.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      28.04.2012 ob 9:04 emika gost

      awesome maš praf glede reklamiranja firme....samo naj se puno vozi z njin;)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.