https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tradicionalni prvomajski kolesarski trim v Žepovcih

Žepovci, 02.05.2012 ob 6:45  

Vaščani vasi Žepovci, med njimi najzaslužnejši Jože Brus, držijo tradicijo na mnogih področjih, tudi na športnem. Tako so v ponedeljek, prvega maja, prišli na svoj račun vsi kolesarji, tisti profesionalni, rekreativni in kolesarji po duši.


Trim se je tako pričel pred vaškim domom v Žepovcih, nadaljeval proti kolesarsko pohodniškem mostu Črnci, kjer so si kolesarji lahko privoščili nekaj za žejo v tamkajšnji kolesarski postojanki ˝bicikl˝. Vožnjo so po krajšem premoru nadaljevali čez bližnjo vas Žiberci, nazaj proti končni postaji v Žepovcih ˝pri šupi˝. Tam je sledil zabavni del z obilo pijače in jedače. Kolesarskega trima se je udeležilo 64 kolesarjev iz Žepovec in sosednjih vasi, manjkal pa ni niti župan občine Apače Franc Pižmoht.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2012 ob 19:23 rhextreme gost

      lepo ka se organizera to...ale to zglednejo bol rekrativce.. kak pa profesionalce..to so bol turistične voznike =) oz tiste ki na maratoneh gužvo delajo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.