https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jože Rajner: Bilo je težko, zdaj je super

Lipovci, 05.05.2012 ob 22:00  

Lani decembra v času božiča so Rajnerjevi iz Lipovcev doživeli tragedijo, dobrih pet mesecev kasneje se jim odpira "novo" življenje.


Ognjeni zublji so pred lanskim božičem usodno zaznamovali življenje Rajnerjevih, tako zelo, da je cmok v grlu ob spominih na lanski decembrski čas pri Jožetu Rajnerju prisoten še danes. Vidno ganjen je bil, ko smo ga v prekrasno urejeni novi kuhinji spomnili na tragedijo, ki se jim je pripetila. Ni zmogel veliko besed. "Bilo je zelo težko, zdaj je super."

Jože Rajner: Upam, da bo naše življenje odslej lepše

Dobri vaščani in celotna Slovenija so jim hitro priskočili na pomoč, hiša je danes znotraj prelepo urejena, Rajnerjevi pa zrejo v nov list življenja. Skupaj je bilo opravljenega okrog 1600 ur prostovoljnega dela. Del prenove so sicer krili tudi sami Rajnerjevi. "Rad bi se zahvalil vsem državljanom Slovenije, ker je pomoč prišla od vsepovsod," darežljvo pripomni Jože Rajner. Zdaj si želi le eno. "Upam, da bo naše življenje odslej lepše in da se vse skupaj malo umiri."

Več fotografij iz prenovljene notranjosti hiše v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.05.2012 ob 20:29 sabina gost

      žalostno ko se to zgodi ampak ,naj ljudem zgradijo navdeno stanovanje za preživeti ne pa nekše masažne kadi pa vse ah in oh,...vprašanej kaj bodo zdaj naprej oni ,,,kot vedno NIHČE NI DOL ZGOREL VSI GOR!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2012 ob 8:33 s.f. gost

      lepo so jim zrihtali ,vsaka jim čast

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.