https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Jasmina Opec v Moravskih Toplicah odprla poslansko pisarno

Moravske Toplice, 07.05.2012 ob 13:48  

Najmlajša prekmurska poslanka v zgodovini samostojne Slovenije bo vsem zainteresiranim na voljo vsak ponedeljek od 11. do 12. ure.


Jasmina Opec, ki se je v državni zbor prebila potem ko je Radovan Žerjav postal minister, je svojo poslansko pisarno dobila v prostorih občine Moravske Toplice. "To je dobro tudi za občino, saj bomo tudi na ta način lažje reševali težave," je med drugim dejal župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač. Slednjemu se je ob odprtju poslanske pisarne Jasmina Opec še posebej zahvalila, ni pa pozabila tudi na podporo ostalih, ki so ji do sedaj pomagali pri njenih prvih parlamentarnih korakih. Prekmurska poslanka eno glavnih prednosti pisarne v domačem okolju vidi predvsem v ohranjanju stika z ljudmi. "Politiki morajo ohraniti ta stik," meni poslanka SLS.

Reševati je potrebno pereče pomurske probleme

Hkrati je izpostavila pomen sodelovanja z lokalnimi politiki. Kot je povedala, je nekaj dobrih praks s tem v zvezi že izkusila. "Z županom Glavačem poskušava v Ljubljani reševati vrteško problematiko v Moravskih Toplicah, prav tako obstaja problematika v zvezi s Severno-obrtno in industrijsko cono v Murski Soboti zaradi zakona o kmetijskih zemljiščih," je med drugim še dejala Opecova.

Džuban: Mladi, pametno v politični karieri

Obenem se je zahvalila tudi prekmurski starosti slovenske politike Gezi Džubanu, ki ji je ob začetku parlamentarne kariere pomagal s koristnimi nasveti. Džuban je sicer dejal, da je sam nekoliko zadržan do vstopa mladih v politiko.

"Pri politični karieri je zmeraj prisotna določena negotovost. Mladi z vstopom v politiko zapustijo svoje dosedanje delovno mesto, s tem pa stik z grajenjem kariere na področju, na katerem so prej delovali. Zato jim svetujem, da ta stik s svojim prvotnim poklicem ohranijo," meni Džuban, zdaj eden izmed dveh podžupanov občine Moravske Toplice. Drugi, Tibor Vöröš, je poleg Igorja Camplina, ki je vodil predvolilno kampanjo Jasmine Opec, in Martina Horvata, staroste SLS v Moravskih Toplicah, mladi prekmurski poslanki zaželel uspešno pot in grajenje »nove poti« v politiki. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2012 ob 16:05 saroš gost

      pa ka de ta; nema še nikšij življenskih in delovnih izkušenj in oa de te nekomi pamet solila!

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. PREKMUREC
      07.05.2012 ob 17:44 PREKMUREC

      Saroš obsojaš jo zatou, ka je mlada? Pogledni ka so napravili stari izkušeni mački Štihec, Kolmanič, Jevšek. Vsi stari mački pa brez podpore. So v političnon zatoni, žal ali pa na srečo. Ka pa maš ti za pokazati? Ona zaj bar ma priliko, ocejnili mo za 4 lejta.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.05.2012 ob 18:19 xerox gost

      Vsak ima priložnost, da se izkaže in prav je, da jo dobi tudi ta poslanka. Leta pri tem niso pomembna oz. celo prav je, da v državnem zboru sedijo poslanci različnih starosti, ker potem boljše zastopajo vse generacije v državi. Izvolili so jo volilke in volilci, torej je legitimen predstavnik ljudstva. Marsikdo je na zadnjih volitvah kandidiral in grdo "pušnil", kot npr. prvo ime soboške občine in zdaj po forumih preko svojih "hlapcev" ali celo sam pljuva čez njo. Kaj jim je le naredila?

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.05.2012 ob 20:05 feministka gost

      Ženske na oblast!!!! Jasmina pokaže s kakšnega testa smo. Ne predaj se

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.05.2012 ob 21:42 dego gost

      Punca se bo izkazala kot v mestnem svetu, lepo bo čičala in kradla čas bogu in naši državi! xerox Noben ne pljuva čez njo zaradi drugih poražencev! Njene obljube so bile totalno ne logične. Nobenkrat ni omenila kako bo jih poskusila speljati! feministka se pa strinjam s tabo,,,ženkse na oblast! Ampak ne takšne katere bodo dvigovale roko čeprav ne vejo o čem se gre! Glede pisarne: KOMEDIJA KOMEDIJA KOMEDIJA......

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.05.2012 ob 23:43 wtf gost

      Vej pa enjajte inok srati. Naj se diklina izkaže v štiraj lejtaj, naj nan porikta stvari, pa te mo jo ocenili. Če de štiri lejta sidela pa peneze vlekla, jo več nišče nede volo pa de odletejla. Če se pa izkaže, pa de neka probala za nas naprafti, kar san siguren ka de, zato ka je dobra in poštena diklina, te pa de jo pa trbelo nagraditi pa ji še en mandat podeliti :)

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.05.2012 ob 10:45 bojci19 gost

      Kot sem napisal drugje: Pred volitvami so na sobotainfo odprli temo v kateri se je reklamirala in dajala obljube (za kaj se bo vse zavzemala). Lepo sem napisal komentar v smislu, da naj še zraven reče kako je to možno izpelajti. In seveda ko je videla moj komentar je zahtevala zaprtje za komentiranje. In sedaj kaj si naj mislim po zdravi kmečki pameti o tej punci!:) Po drugi srani pa ste spremljali kaj je počela v mestnem svetu?? Ste kaj slišali o njej?? Če bi bila tako dobra in zagnana bi se že prej v marsikateri zadevi izpostavljala. Po drugi strani pa je stolček dobila namesto Žerjava. Je pa zanimivo, da se več nič ne govori o odstavnem pasu na naši avtocesti:) Žerjav je očitno pozabil na to:)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.05.2012 ob 13:37 duh gost

      Jasmine še osebno ne poznam, dovolj je pa to, da slišim od navadnih ljudi kako jim je priskočila na pomoč, ko je bilo to najbolj potrebno, zato bojci19 - mislim, da je ta številka 19 tvoj IQ -razumljivo. Mogel se boš poglobiti v politiko in se vgriznit v jeziček, če pa si že v politiki, pa nemudoma izstopi iz nje in se prijavi na zavodu za zaposlovanje, ker rabim nekoga, ki bi mi lizal,.... sladoled hahhaah! Zavistneži ne pozabite, da dober glas seže v deveto glas, slab pa le do vas. O sarošu ne bom komentirala, saj se je že sam skomentiral, tako da,... Ne pozabite: "tiha reka bregove dere!" Jasmina se je že izkazala, drugi pa poskusite na naslednjih volitvah.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.05.2012 ob 13:06 oj gost

      oj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.