https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Praznik mosta v Črncih (1.del)

Črnci, 12.05.2012 ob 11:25  

Organizatorji praznika mosta v Črncih so se letos še posebej potrudili za bogat celodnevni program. Povezovalec programa Rado Mulej bo skrbel za prijetno in zabavno vzdušje, tako za ljudi pod šotorom in tudi izven njega. 


Tekmovalci so se najprej preizkusili v kuhanju prave štajerske kisle juhe, Andreja Zrnič, bolj znana kot trenerka nordinjske hoje je organizirala nordinjsko hojo po poteh ob reki Muri, poskrbljeno pa je bilo tudi za najmlajše, kajti udeležili so se lahko delavnic z zagotovljenim varstvom vse tja do 12:00 ure. Za stojnicami so se predstavili tudi številni krajani iz celotne Apaške doline s svojimi domačimi izdelki. Rezultati kuhanja kisle juhe in koncert skupine Langa bo objavljen jutri dopoldan.

Razpored prireditve:

12.00 NAGOVOR OBEH ŽUPANOV IN PREDSTAVITEV DRUŠTEV, KI SODELUJEJO V TEM DNEVU. PO NAGOVORU NASTOP DRUŠTEV: FS VRISK, PIHALNI ORKESTER, TAMBURAŠKA SKUPINA ..itd.

12.30 ZAKLJUČEK KUHANJA IN RAZGLASITEV TER POKUŠINA in PRODAJA ŠTAJERSKE KISLE JUHE

14.00 PEVSKA SKUPINA – LJUDSKE PEVKE APAČE

14.30 IZBOR NAJSTAREJŠEGA IN NAJLEPŠEGA KOLESA, TER PREDSTAVITEV LE TEH

15.30 VLEČENJE VRVI MED SLOVENCI IN AVSTRIJCI

17.00 TEKMOVANJE V ZABIJANJU ŽEBLJEV ZA POSAMEZNIKE

18.00 NASTOP HARMONIKAŠEV

19.00 VELIKI KONCERT SKUPINE LANGA IN MLADA LANGA

03.00 ZAKLJUČEK PRIREDITVE

Več fotografij v spodnji galerji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.05.2012 ob 21:20 gost gost

      samo obljubljene lutke so manjkale za otroke,,,,

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.