https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Lepo je biti Beno premierno pred razprodano dvorano v Črenšovcih

Črenšovci, 13.05.2012 ob 9:15  

Premiera predstave Lepo je biti Beno… pa take pa to! je včeraj v Črenšovcih doživela velik uspeh. Ponovitev monokomedije napovedujejo že za prihodnjo soboto.


Sinoči je v razprodani kulturni dvorani v Črenšovcih Gorazd Žilavec prvič na gledališkem odru uprizoril Bena Sagadina. Beno, ki ga poznamo iz TV serije Lepo je biti sosed, se nam tokrat predstavi kot strastni lovec. Ambiciozni lovec Beno se odloči kandidirati za lovskega starešino. Pred občinstvom želi povaditi govor, s katerim bi rad komisijo prepričal, da je primeren kandidat za ta naziv.

Žilavec je v vlogi Bena ustvaril sproščen dialog s publiko, predstava, sicer monokomedija, pa je dobila mnoge nove igralce, saj so Benu pri predstavitvi kandidature na odru pomagali številni navdušeni gledalci.

Ker je premierna uprizoritev požela veliko navdušenje občinstva, sta se Društvo ETNO in Zavod Komikus odločila za ponovitev predstave, ki bo že prihodnjo soboto znova v kulturni dvorani v Črenšovcih.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.