https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Alma Merklin »nüca sakši tvoj glas«

16.05.2012 ob 18:25  

Prekmurska tekmovalka Alma Merklin, ki se je uvrstila v nadaljevanje šova X Factor, ki poteka ob nedeljah na POP TV, želi še stopničko višje. Zato potrebuje tudi tvojo pomoč.

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2012 ob 21:36 talent gost

      Zakoj bi ti naj dal svoj glas? Samo zato ka si iz Prekmurja? Ka man ges od toga? Glasoval mo za tistoga, šteri za moj okus boukše popevle. Ka je zdaj to pravzaprav za ene reklamne akcije vabljenja k glasovanje? Če si dobra, de narod itak glasoval za. In nej zato, ka se ideš nekšo reklamno akcijo... Kar mi je pravzaprav celo anti poteza. Zmaguj s talentom, nej s fehtanjem za glasove!!!

      22 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2012 ob 22:00 luštno gost

      meni si redno vizualno luštna.....

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2012 ob 22:27 gost gost

      Nejmogouče!!!! Pa ta Alma zna prekmurski gučati? :)

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.05.2012 ob 23:12 pero gost

      zdai de Prekmurje prosila za glasove? na TV se pa sramuje Prekmurja pa svojoga narečja, pa se tan neka šminkera pa po žabarsko mlate! sake de glasuvo za koga de ščel, što se njeme vide, nej pa za to vzvišeno *****!!!!

      13 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.05.2012 ob 0:08 kontratalent gost

      talent, gost pa pero: ka ti malo pamet presvejtin, TOU JE NEJ NIKŠA REKLAMNA AKCIJA LI FEKTANJE PA ŠMINKERSTVO! TOU JE SISTEM! tak se namreč edijno da prijti dale! edijno tak si lejko nabejrajo glasove, če ešče ne vejš! v uradnon deli oddaje MOREŠ slovenski gučati, če še tou ne vejš, ne prdi!!! GDA JE PA SMEJLA, JE POA TUJ VČASI PO NAŠE GUČALA, TAK KA, LIPOU PROSIN PRLEJ PREMISLI, KAK KAJ PIJŠEŠ!!! tou, ka te pa glasuvali za tistoga, šteri za vaš okus boukše popevle, je tvoja pravica, fala bougi! edijno te ne ven, ka se vo mečete s svojin prekmurstvon, glasuvali te pa za se drugo, samo za svoje nej!!! POGEJTE SE OD ZAVISTI PA NEVOŠČENOSTI! SRAN VAS JE LEJKO!!!

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.05.2012 ob 0:43 gost gost

      kontratalent nemaš ti pojma..če ti dovoliš ka te nešče vsiljuvle takšo mnenjne oz. to ka glasuvle za njega ti kar daj, druge pa nemo nasedale... nejde se za tej uraden del oddaje...ona že od nekda se ma za nekšo žabarko pa...v privat živlenje... se čuje zadosta okole, ka en normalen človek to ugotovi... sran je pa lejko tebe, ka se daš manipulerate s strani Alme ka glasuj za njo, ker zna ka z glason nemre zmagate!

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.05.2012 ob 1:25 ge gost

      zakoj se ide?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.05.2012 ob 8:04 kontratalent gost

      gost, s tvojin glason nej, z marsišterin pa!!! NAJBOLE PA S SVOJIN NA OUDRI!!!tvojoga je niti nej čakala, PA NITI GA NE NUCA PA TUJ NEŠČE! za volo menej lajko glasuješ za SAMO SESEJ! tou bi tak najrajši, ka bi lejko potolažila svoj betežni ego. ZA NJOU SE ČUJE ŽE ZAJ PA DE SE EŠČE ČULO, TI BOŠ PA VEČNO OB TON TRPELA, PA NAPREJ METALA TISTIN, KA SE TRUDIJO, POD NOGE SE KA TI PRIJDE POD ROKO, IN TOU SAMO ZATOU, KA SI , SIROUTA ENA, OSTALA ZASTALNO DOMA, BREZ KAKŠIKOLI DRUGI CILJOF, KAK KA BI NEKOMI ŠKOUDILA! SMIJLIŠ SE MI (nej, nej! hecan se!!! takši lidgej se nemrejo nikomi smijliti! psihijatri pa znaš, ge so! te že čakajo!)

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.05.2012 ob 9:11 gost gost

      in ka bi mela jes od toga ka bi za njo glasuvala? ka boš ti mel? saki človek de glasuvo za koga de ščel(nej zaj ti mene o ton ka naj za sebe glasuvlen) to so takše neumestne!!!! mo vidle kak dugo de se čulo za njo ja! čez pol leta nišče več nede znal što je ALMA MERKLIN, zato ka nede uspela, ker nite nemre, ka se preveč forsera, oča jo forsera...ne poje s srcon, ide se je samo za nekše uspeh, lasten uspeh, ona v sebe ma ka de zvezda! pa nede...to se na odreee vide...so dosta bokše pevke/pevce, kere se zmago zaslužijo! ona se definitivno nej! pa tij čundraš eden, o mene razpravlo neboš...če štoj nuca psihiatra si to ti. sirouta si lejko samo ti, se vidi ka v živlenje nič nemaš. misleš ka boš s svojin glason priraso k srce ALME...verjetno te sploj NE POZNAA! :DDDDD smejšno! ampak misleš ka se njej ide za tej komentare tu? pa ka boš za njo princ na belon konje? navadno niče se pa še dugo boš!

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.05.2012 ob 9:22 Sram me je gost

      Bravo Prekmurci! No Comment! Da, bi domači človek pričakoval podporo od domačih ljudi???? Tega mi tukaj ne bomo nikoli doživeli. Na bruhanje mi gre od takšnih ljudi! Ne gre se za Almo. Gre se nasploh za vse ostale posameznike, ki so uspešni na našoj bougoj srmaškoj zemli! Faušija prekmurska na vrhunci. Če ges neman krave, jo rajši še sosedi strlin, gelte pametnjakoviči?

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.05.2012 ob 9:27 gost gost

      Alme ne poznam,mislim pa da ima vse kar potrebuje da bo postala popolarna pevka.Zato se z tistimi ,ki nakladaju tu da naj zmaga z kvalitetu ne pa da prosi za glasove ne strinjam.Večina nas ve zakaj tu gre in da kvaliteta njenega glasu ni dovolj v ozadju so razne kuhinje in predvsem denar.Talent ti pa pazi ka neboš od zavisti pregoro,"te je gdaj zavrnila"?

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.05.2012 ob 9:34 jagoda gost

      Katastrofa, nemren vorvate ka šten... zdaj se vide kak skup držimo, pa kak kome privouščimo. Mislen ka je ona ena izmed boukšeh tan. Tau ka pa ne guči prekmurske...ja što de jo pa razmo, pa še na televizije je, halo! Nej bite takšne. Zasluže se ka je tan, ka ide v nedelo dale. Almna drže se! Uspešno naprej...

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.05.2012 ob 9:48 winner gost

      gost-gost, zgleda ka pa tejbe nihče ne forsejra (znankar te nema zakoj!), nišče ne stoji za tebof, sama si, bouga... malo se pijtaj zakoj?!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.05.2012 ob 10:27 gost gost

      na vse vaše komentare...ge san v svojon živlenje uspela, dosegla tej cilj ka san si ga zadala, in san uspešna ženska! in to z svojin znanjon, s svojin lastnin delon, brez kakših glasov! vij ene moški ti pa mislite ka če te jo branile ka de vas mela?! smešni ste, bi vas rada vidla v živo, verjetno ste vsi g***** in zanemarjeni, za enein forumon, oziroma slpetno stranjo ste močne...pokažte se v živo! prekmurce pa nemo za njo držale zato ka je prearogantna! naj ona malo na sebe dela, pa de tude od drugeh mogoče kakše glas dobila! winner: jes nejsan nikole sama bila, nite san ne bouga, s svojin živlenjon san zadovolna, uspela san, man odlično kariero/službo, družino, ljubezen, moža kere me ma rad, drugo mi pa neje pomembno! ti se rajše pitaj kda boš ti uspešen, če se sploj kaj naredo s sebe?! verjetno si še otroček, ali pa moški brez službe, ker si nesposoben, zato pa si pol 10 lejko na splete! jagoda: kreslina nišče ne razme, nej? pa vseposede guči prekmurske, zato ka ga je ne SRAM, pa spoštuvle svojo domovino, svoj rojstne kraj! PONOSEN je na to!!! Alma pa se sramuje, zato ka ma Prekmurje za nazadnjaško pokrajino!

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.05.2012 ob 10:50 winner gost

      tij se samo tolaži dale! na forumi se lejko skrijvaš, lažeš, pa nakladaš kak ščeš, vej te (si mijsliš!) nišče nemre vidite, pa spoznati! pa se fejst motiš! tuj če te nemremo vidite lejko čutimo, kakši človek si! zato, ka si tak fejst "zadovoljna, srečno oženjena (bougi mouž!), uspešna v posle, puna ljubezni, ..." si pa lejko cejle dneve na forumaj!??? delat se spravi, za deco pa moža se brigaj, nej ka tečas ka mouž dela zapravlaš njegove pejneze pa cejliš svoje komplekse na internete !!! tou, ka bi me pa vijdla v živo, neboš nigdar doživejla! moje očij ne prenesejo pokvarjeni lidij! na kelko koncertaj od kresoja v lublani si pa bijla (ka znaš, ka gučij, ne pa govori!?), ka lejko tou gučijš, če si cejle dnejve na računalniki????

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      17.05.2012 ob 11:00 biba gost

      Tudi meni ta način fehtanja glasov ni všeč. Itaq prekmurci še kako skup držimo in bomo Almo podprli, če bo le ostala na enakem nivoju in ga ne bo preveč biksala. Je pa dejstvo da tudi meni ni všeč njen aroganten način, izsiljevanje s solzami. Ampak taka očitno je.....

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      17.05.2012 ob 11:08 gost gost

      ge se z veseljon lejko pokažen pa se takoj spoznava če ščeš! mene sran nede, ker stojin za svojeme besedame! tebe pa gvušno bou! si te kar predstavlan kakšen si! ene na srečo mamo takšo službo ka smo lejko na internete med delovnin čason! če be bil zaposlene ger pa tak uspešen, be znal ka se več nindre ne posluje brez interneta in je še kako pomemben! moj mož nite malo neje bouge, za svojo družino se ge zadosti brigan, man svojo službo, svojo plačo, taka me ne trbe nikoga cejcate. san več kak dobro preskrblena! in nejsan jes nič bouga, bouge se ti pa tvoje starše! odvisen od njih, ti njih cejcaš! brez dela si, ne študeraš...doma smr*iš, pa živeš na račun staršov. sran tebe boj! na njegoveh koncertaj v lj san pa bila dosti dosti x.. v čase mojga študija več x na bujti repe, pa tude v cankarovon. taka ne ti mene o ton kak on sebe predstavla na koncertaj v lj in povsod drugje. tudi na TV! me pa zanima kelko x si ti bil v LJ na koncerte?

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      17.05.2012 ob 11:11 sabbath gost

      ne tolaži se biba. mij bi rajši neven ka napravili, samo ka šteromi od naši NE GRATA. takši smo pač! ges pa mislin, ka je do zaj pokazala konstantno dobre nastope, pa si v sakšon slučaji zasluži, ka je še naprej notri. da de pa nači (če de!), mo pa tuj tak ocejno! naj zmaga rejsan najboukši, nej pa najlepše oblečeni, tisti ka se lipou smigej, ka ma najboukšo frizuro, ... seeno je tou bar v glavnon neka, ge bi naj bilou popevanje na prvon mesti! če je pa nej tak, te pa naj povejo, ka ščejo!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      17.05.2012 ob 11:21 winner gost

      zato nan pa tak ide, ka si v službi, pa tou vupaš povedati, cejle dnejve lejko na interneti! te nan pa ukinjajo štipendije, pa penzije, pa neven ka šče nej. pa glij ti, s takšimi delovnimi navadami, boš meni predgala??? cejceš, cejcaš, pa šče kak! državo, če nej drujgoga! te nan pa študentan rejžejo se žijvo, ka vij lejko pisarite med službof!!! če ges cejcan svoje stariše, je tou moja stvar pa stvar moji starih, tou ka pa tij zapravlaš naše skupne pejneze, je pa že stvar kakšoga delodajalca ali sodišča! vsen takšen bi trbelo dati odpoved, pa bi te ges te rad vido, da bi doma sidejla, če bi bijla tuj tak močna na geziki, kak si zaj, da zapravlaš pejneze sejh nas, pouleg toga pa šče same bedarije kvasiš!?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      17.05.2012 ob 11:24 jagoda gost

      gost-gost zakoj vse slabo vijdeš? pa valda ka pred telkimi kamerame nemre bite prava ona, ona je ščela samo dobro, kak kje pa vo spadnolo pa je...tude na tv so tak naredili... pa nemreš ti kreslina pa njou primerjate, no! mene je vseeno kakšna je, kelko ge čujen ma vrede glas, zatau ji privauščen. no če je tebi tak vse z raužicami, privaušče tude drugen, tij se ziher tude nej brez napak

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      17.05.2012 ob 11:40 gost gost

      se vide ka si še neizobražene dečko, ka neveš ka pišeš! premalo poznaš politike dečko drage ka be znal kak stvari potekajo, pa zakoj van študenton jemlejo štipendije! da boš telko naredo kak ge, boš mogoče tude ti mel takšo službo, kar pa dvomen! tvoja stvar je ka cejcaš starše? ka se pa te ti maš spravlate v mojo stvar če ge moža cejcan? vaše skupne peneze? ge maš pa ti kakše penez? si si kaj zaslužo? malo se izšolaj pa boš znal kak stvari potekajo! san bila doma, pa san se včila pa se iskala službo! ti pa nite to ne delaš, pa te be ti rad mel štipendijo??? tij se tiste kere ceca peneze od države, ker si je ne zaslužeš! zaradi takših kak se ti bon pravla ka je prav ka ukinjajo štipendije, ker si ne zaslužite. na žalost zaradi vas enih takših nastradajo tiste kere pa resno si zaslužejo! žalost si za slovenijo! in ka ma sodišče pa delodajalec zaj tu veze? moj delodajalec me je zaposlo, ka delan za dobro podjetja, ka je podjetje uspešno, in ma prihodek večje od odhodka. dokeč ge v toj smere delan, je moj delodajalec z meno zadovolen, zato tude me je zaposlo, in njega čist nič ne mote, če san ge 5 vr na interene, glavno je ka ge svoje delo opravlen z odliko! sodišče? tožo boš me ka san na internete med delovnin čason pa ka man mesečno plačo? ene si jo zaslužimo! :) jagoda: jes ne praven ka je ona slaba, pravin ka se naj zmago zasluže s svojen GLASON, naj prepriča nas lidij, pa mo glasuvale za njo! ma vrede glas, tude ges ji privoščen, ampak ne s takšimi propagandami, naj se dokaže sama, pa de narod vido njeno dobro namero, dober glas in de glasuvo! in moje stališče do nje neje smao to ka se vide na tv, jo poznan na videz, bila san kar nekaj krat v bližine njene družbe in nje same, in znan kakša je! me ne mote, naj je kakša je, sploj če njej paše, samo naj na tv ne zavaja ludstva kak je dobra pa eno ovo..pa s solzame! tude jes man napake ja, ampak jih ne skrivan, pa ne prepričujen lidij ka san drugačna! winner ti pa se pojej! ge san v svojon živlenje uspela, ti nikole neboš! delo boš za 500€ in boš večno doma živo pre svojeh staršov, ker si v živlenje neboš nič ustvaro!

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      17.05.2012 ob 11:47 bojci19 gost

      Mislim, KAKO SE VAM DA TO ODDAJO GLEDATI:) SPLOH PA MI NE PRIDE NA PAMET ,DA BI ZA GLASOVANJE PLAČAL:)

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      17.05.2012 ob 11:52 EH gost

      Gledam odaj e sem prekmurka sem pa tudi Slovenka ampak oproštite na zadnje odaje je bila popolna katastrova nikakva so vsi ostali bili boljši in če bi izpadla bi opravičeno izpadla ker je pač bila najslabša, je pa prišla daleč to pa nesmimo pozabite samo dale pa nima šans, glasujemo za slo tak vseeno za koga vsi so naši pa naj zmaga najboljši

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      17.05.2012 ob 11:55 winner gost

      ge že zaj man neka, ka tij pri sej svoji pejnezaj, službi (štero telko vlačiš po g****), pa sen drugon, tij nigdar neboš mejla! dostojanstvo pa poštenost! tou maš al pa nemaš! pri tebi je problem bistveno vejkši! tuj če bi ga ščela meti, so se te tej dobre lastnosti že v genskoj zasnovi ognole! še inouk: se tej tvoje laži (štere pripisuješ sen drugin, samo sebi nej-mater si karakter!), pa nafudnjenost (štero opaziš pri sej drugi, samo pri sebi nej!) komout odavaš tvojin v službi, šteri so te verjetno zeli v službo, pa ne vejo što sploj v istini si! (navadna opravljivka, po naše TUTARCA!!!). de že še čas, ka prijdejo gor! te pa adijo služba! tebi se v končnoj fazi sploj nejde za almo! tij enostavno za vračiti svoj betežen ego nujno nucaš nekoga! zaj trenutno je tou una, te de pa kakša jožica, petra, sandra, feri, pišta ...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      17.05.2012 ob 12:03 sabbath gost

      EH- fala bougi, ka premišlavleš, kak ge, s svojof glavouf! edijno tu se ne strinjan s tebof glede nastopof: za menej je bila med top tri: ana soklič, demetra malalan in alma. po glasbeni strani gledano. zdaj, simpatije ali antipatije so pač druga zgodba! nemren dati prednost akrobatiki pa plesi pred vokalon!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      17.05.2012 ob 12:04 gost gost

      ti se kar tolaže!! jes poštenost man, ne glede na tvoje besede! si pač en beden otročiček! mo vidle kdo de službo obdržo, što de osto brez nje, šte DE SI JO SPLOJ NAJŠO! tutarca si mogoče tij, ti obrekuješ mene neka... ene smo uspele, ene nete nikole! v glavnon...pojej se otroček! ide mamo prose za 2€ ka si ideš po sladoled! ker sam se ga tak nemreš kupite!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      17.05.2012 ob 12:06 kontratalent gost

      bojci, vej pa maš gumbo, pa jo obrni na kaj drugoga, če ti tou ne paše! pa boug ne daj ka bi glasuvo! sabbath: točno tak!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      17.05.2012 ob 12:17 winner gost

      če bi mejla poštenost, bi se brigala za sejbe, nej pa drek mejšala! pa ne guči mi od "nekšoga svojoga mnenja". če so konstruktivna, dobronamerna, se ob njih sakši, pa tuj če letij na njega samoga, zamisli. če so pa zlonamerna, na način ge blatiš, kak tou delaš tij, pa lejko nazaf+j čakaš samo tou, ka si dobijla. si se gda med svojin pisanjon pitala, kak bi se počutila, če bi štejla od sebej neka, ka je sploj nej istina? zatou, ka se ti kakši karakter ne vijdi, ešče ne j trbej človeka razpejtiti!!! zamisli si, ka bi bilou, če bi tejbe nešče ščel spreminjati?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      17.05.2012 ob 12:24 gost gost

      tudi ti se nejse brigo za sebe, pa si se vtiko v moje živlenje, gučo kak je moj mož bouge, kak cejcan peneze z njega itd.. taka se daj ti zamisle! nejsan nikole napisala ka se naj spreminja, ampak naj doseže ka je sposobna zmagate s svojen glason, naj nas tak prepriča ka mo glasuvale za njo, ne pa s propagandami! in nejsan jes nikoga razpejtala ale karkole ti praviš, jes san napisala zakoj be pa glasuvala za njo? samo zato ka je tej oglas tu? glasuvala mo če de me prepričala na TV na odre s svojen glason! zakoj tij misleš ka je v nedelo skoraj v letela? zato ka marsikdo tak na njo gledo kak san jes delno s svojimi besedami povedala..ka je arogantna, ka ne poje s srcon itd...in to narod vide! in neman nič nazaj čakate, nejsan nič slaboga naredila, povedala, taka zadrži tej svoje komentare... dosta te še čaka v živlenje, spozno boš živlenje, in te boš lejko komaj gučo kaj takšoga! ta čas pa uživaj v otroštve še naprej! želin te lep dan!

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      17.05.2012 ob 12:26 bojci19 gost

      kontratalent Kaj ti si kakšni njeni sorodnik ali ožji frend? Si kar precej veliki zagovornik glede na tvoje dolge in hude komentarje. No kakor koli:) Za to oddajo sem zvedel pred 3 tedni:) In nevem če sem jo vsekupaj 3 minute gledal. Predvsem mi je nagravžna Jadranka. Od kdaj je ona taki veliki poznavalec glasbe pa res nvem:)

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      17.05.2012 ob 12:35 winner gost

      neman nika proti tebi. zmotilo me je, ka si se tak spravila na nekoga! istina: naj zmaga ali ide naprej najboukši! tou, ka apelira na domačo okolico se mi zdij normalno! ge boš pa isko oporo, če nej doma? vsi drugi iz XF delajo enako, ka pa te misliš, ka nej? edino odziv je pri njih drugi! ovi držijo s svojimi, za razliko od nas! pogledni samo ajdo! cejli komad je odpopejvala mijmo, pa so njoj si stali ob strani, ha? saka čast! tome se pravi enotnost!!! o.k., če de te v nedelo prepričala, pa li drži besedo, ali pa vsaj napiši, ka je bilo (če de!) narobe! če nej prlej, se čujeva po toj nedeli! ta čas mo pa užijvo v otroštve! želin tudi te lejpi dan pa vikend!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      17.05.2012 ob 12:41 kontratalent gost

      bojci: nej eno, nej drugo, gledan pa! pogledno san se do zdaj. za mene je važno, ka je pevec več ali menje konstanten-pomejni, ka je intonančno dober(čimboljši), ka mi glas oz. njegova barva štima in ka je nastop o.k. če san realen, pa nej zatou ka san prekmurec, je alma, brez toga, ka san ali san nej njeni fan, do zdaj oddelala dobro. nej odlično, ker je odličen nej bil nihče. in to je zadosten argument, ka se postavin za njo, nej pa proti njej. mogoče je par minut gledanja rejsan malo premalo, ka bi dolbo pravo sliko. ka se pa tiče piusanja! hmmm, rad tipkan, ka zaj naj. fajn se mej!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      17.05.2012 ob 12:43 gost gost

      nejsan se nič spravila na nekoga, izrazila san svoje mnenje! po ton takšon si se tudi ti na mene spravo, oziroma maš neka prote mene, pa praveš ka nemaš! če se ti nejse, se tude ges nejsan! ja saj vse lepo in praf, samo v prvi vrste se naj ona dokažuvle na odre! ajda je mela tehnične težave, pa je kljub teme komad odpela do konca! resno vsaka ji čast! čakamo na nedelo in upajmo da nas prepriča ter širšo okolico!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      17.05.2012 ob 13:22 bojci19 gost

      kontratalent Mogoe bi dalj časa gledal. če ne bi videl jadranko:) Nevem tota ženska mi je anti-totalno! LP pa ne preveč denarja za glasove zapravit;)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      17.05.2012 ob 13:22 Biznis gost

      Verjetno ste še nekateri nej skopčali, ka je celotna zadeva za organizatora samo en velki biznis. Cena klica je 2€ (če se ne motin) pa zračunajte kelko klicov,.... + gledanost = reklame. Sicer je s tem nej nič naopak, pač se znajdejo in iščejo tržne niše (se pravi nas). Po drugi strani pa kakšen posameznik uspe. Ka ma v končni fazi edino pozitivno stran za enoga posameznika :) za vse ostale pa vela prejšnji stavek.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      17.05.2012 ob 13:29 winner gost

      rejsan, bistveno predrago, ampak, ... najbole tak naj****** doamči, ka probajo pomagati svojoj deci!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      17.05.2012 ob 13:35 EH gost

      SABBATH-ges san pa za Demetro, ker je mlada naravno talentirana lepa za ta šov biznis edino upam da jo to nebo oviralo v šoli ka de se zapravila bodočnost, mala pa mi je resno zakon po ima ta X faktor, sicer pa ima vsak svojega favorita denarja pa ne mislim zapravlat za sms-e raje iden pa nakažen ta dva eur dece v Afrika ker z tega denarja bi dva meseca imeli vodo in kruh ne pa ka plačan za sms

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      17.05.2012 ob 13:37 glas! gost

      Aleluja!!! Eni rejsan nemate drugoga dela kak opravljati druge, keri so uspešni!!!! Van je rejsan to tak v nose??? GOST: zmoto me je predvsem tvoj del komentarja: "ge san v svojon živlenje uspela, ti nikole neboš! delo boš za 500€ in boš večno doma živo pre svojeh staršov, ker si v živlenje neboš nič ustvaro!" -marsikdo MORE preživeti celo familijo s 500 € plače in navsezadnje PREŽIVI!!! vij ka mate max.plače (kerih si očitno, oprosti, ne zaslužite, glede na to ka cele dneve visite na internete, pa ok na internete...ampak ka se štukate na forumaj!???? In te je uspeh službe zgolj zaradi tebe???? NEMOGOČE!) In ja zaradi takšnih, morejo preživeti tudi tisti, kerin zemejo vse-čeprav so do zdaj malo mele, majo zdaj še menje! Nauk: Tej znajo PREŽIVETI!!! pa se ne zjokavlejo, če jin mogoče zemejo še kakšen odstotek plače al dva, preživijo, vzgojijo svojo deco, jin kelko lejko omogočijo šolanje pa vupajo ka do oni lejko bole uspeli! Tej se ZNAJO boriti, vij se pa zjokavlete, če van odtegnejo za 1 cent plačo! Žalostno! Občoduvlen lidij, družine, keri se iz mesca v mesec borijo, ampak preživijo in to brez solz! Predvsem pa so brez faušije, kak tisti keri mate ogromno pejnaz, uspeha pa srečnoga života pa nej! Alma kak Alma naj je kak je ... vsak je lejko takšen kakšen je in naj tudi takšen ostane! V oddaji X Factor, če še eni ne vejte, se ocenjuje GLAS! nej pa kakše reklame si dela, kakšna oseba je itd. ide se samo za glas!!! In roko na srce, Alma to ma! GO ALMA! Ne zmejni se za takšne glupe komentare, tij v nedelo pa fajn spopejvli pa je to to.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      17.05.2012 ob 14:17 gost gost

      jes nejsan nikole povedala ka san bogata pa ka man peneze! napisala san ka man telko ka se sama preživen, ka ne cejcan pejnez z moža!!!! telko o ton, nej zaj ti mene nekaj napadate! poleg toga sploj nevejš kakša moja služba je, in mi ne očitate toga. moje delo je z interneton, takša je pač služba! mene je žal za tej lidij, kere morejo preživete za 500 EUR, tude sama san v takše družine odraščala, in znan kak je! zato ne bojte zaj pametne nekaj, jes san samo izrazilča svoje mnenje, me je pa winner začo nekaj napadate. ti glas pa se malo zamisle! si šla dosta predaleč!

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      17.05.2012 ob 14:32 frenky gost

      če fušija bi gorela..... zakoj nebi bilij moalo lokalpatrioti, koa rejsen moramo samo za tou Lublano "rokej gor držoti" daj te maloj glas vej je dobra

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      17.05.2012 ob 16:14 kriza gost

      Ni mi jasno zakaj Prekmurec ne drži s Prekmurcon. Zakaj samo šinfati veste, ne pa skup držati? Sem si mislila, da ste Prekmurci bolj homogen narod. Štajerec pa bo VEDNO držal s Štajercem naprimer!!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. rabati22
      17.05.2012 ob 16:54 rabati22

      pesem pravi če foušija bi gorela bi bila v ognju cela, hej slovenija... ge ne razmin naroda, pa malo se postavite v kožo drugoga kak bi vi ravnali pred kamerami, ka bi vi napravili če bi si neka fejst želeli pa bi o vaši usodi odločali glasovi publike.. marsištoj bi se na zobe meto pa napravo vse ka bi prišo naprej.. (ka je seveda razumljivo)... mislin ka o zmagovalci nebi smeli odločati mi pač pa komisija.... je pa tak ka je to en velki šov v keron se na te način obrne dosta pejnez.... eni ste pa resno klasa za sebe. neščen nikoga obsojati ali bilo kak opisovati ka vas ne poznan samo dajte no če ste že takšni ka ne privoščite nekomi neka, SE ZADRŽITE KOMENTARA...je pa resno ka ma vsak pravico do svojoga mnenja, samo se pitan ka bi posamezniki delali če bi šteli ka se tak o njen piše...

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      17.05.2012 ob 19:11 gh gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      17.05.2012 ob 20:15 hh gost

      DEJSTVA: Cela Slovenija ima prekmurce za nesposobne, netalantirane, neumne. Zdaj končno dobimo priložnost, da pokažemo, da prekmurje ni tako zelo neumno, netalentirano in nesposobno. In kaj premurci naredimo? Šimfamo, šimfamo, šimfamo in seveda neposredno uničujemo v ton primeri Almo. Namesto ka bi skup stopili in raskerali tisti 1€ ali 2€ pa resno pokazali ka smo prekmurci nej razpuščeni cigani... Malo gledajte ostalne lokalne forume, kak podperajo svoje kandidate in bi jih podperali tudi, če bi bili najbole nesposobni itd. Malo se zamislite, če ščete še dale biti zabačeni prekmurski narod. Če se narod nede spremeno mo skos takšni ostali. Na žalost

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. rabati22
      17.05.2012 ob 20:28 rabati22

      HH.. pravilno napisano.... ge ne razmin če nemrejo trpeti narod okoli sebe te naj ne komentejrajo... sami se naj postavijo v vlogo kero šinfajo pa te do znali kak je... mislin ka je pošteno ka podpremo koga koli keri predstavla naše prekmurje, te nas pa majo ovi tan v ljubljani pa v maribori za seljake......

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      17.05.2012 ob 20:55 nekdo gost

      to neje šinfanje, to sake pač izrazi svoje mnenje...in Alma če de uspela(vupajmo ka de ) kak pevka, zvezdnioca etc. de mogla takše i ovakše kritike sprejete, pa si nej k srce zejte. marsiklaj de po rumenon tiske, forumaj čitala, ampak to je svet zvezdništva..takše pač je na žalost...in to more sprejete! drugačee pa GOOO ALMA!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. jozefa
      17.05.2012 ob 20:57 jozefa

      Če malo šten vaše komentarje,se sploj ne čudin ge je naše drago Prekmurje.Kak nas nebi ovi iz Ljublane zapostavljali,če pa sami skup ne podržimo.Sama navoščenost nas je!Malo solidarnosti,bi pa lajko pokazali.če pa neščete,te pa ne šinfajte.Ges Alme ne poznan,san pa srečna,če kakši prekmurec uspe. Alma želim,ka ti uspe.Lp

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. rabati22
      17.05.2012 ob 21:04 rabati22

      NEKDO saj san pravo ka fajn ka sakši povej svoje mnenje... samo kak nešče ka jo nepozna lejko pravi ka ne popejvle z srcon ka je arogantna ka jo oča v to sili itd.. pa te so tej lidge specialci doktori jasnovidci... uni bi lejko cejlomi svejti pomagali iz krize... ne ven meni če se neka ne vidi ne komentejran, pa ne spravlan to osebo v slabo voljo... zakoj bi nekomi ka ga ne poznan z brezveznimi komentari grenil živlenje... je pa tak 100 ljudi 100 čudi, eni bi se na takšne komentare poscali, nešče pa si pač zeme k srci...mislin ka bi za vsakin predstavnikon prekmurja mogli stati in ga podperati....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      17.05.2012 ob 22:29 sl gost

      Končno mamo nekšno solidno predstavnico prekmurja in še te nevejmo podpreti. Mislin kak sta nan kakšna Danica Lovenjak pa Anja Brunec naredile zadoste sramote z primitivnostjo. Dajte vsaj toj diklini malo šans ka poprave mišljenje preostale slovenije kakšni lidje smo v prekmurji.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      18.05.2012 ob 9:53 še ena gost

      Se strinjam z zadnjimi komentarji! Saj, če pogledamo karakter punce gost - gost, OMG kakšen karakter. Glede na to, da praviš, da imaš že lastno družino, se od tebe ne bi pričakovalo takšno otročje obnašanje in hvalospeve o tem, da si sama oh in sploh, za ostale pa ne najdeš lepe besede.Malo se zamisli in ne se toliko branit. In točno tak, kot vidim, Prekmurci ne moremo skup držat, saj zato pa smo kjer smo. Mentalno in gospodarno. Žalostno! In tako bo v prihodnje, če večina svoje favšerije ne zamenja za dobrobit sočloveka.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      20.05.2012 ob 13:02 capy gost

      halo....zdaj mi je žal.....ka sem si vzela toliko časa,in to prebirala....ja sram me je,da sem prekmurka..poleg nekaterih komentarjev....se mi je prav želodec obrnil....saj je lepo,da imamo različna mnenja...ampak ,ko se pa tak pretirava..pa verjemte dragi moji.....ne pelje nikamor....bi napisala par besed določenim osebam..pa mi je škoda tega lepega dne...raje svoje pozitivne misli usmerim na kaj lepšega..... alma......sem z tabo in te podpiram.... drži se..moj glas imaš.. pa srečno

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.