https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Trejza bo nogometašem Mure 05 spekla pogače, Šimundža se jim je poklonil z besedami

21.5.2012  

Dan po zgodovinskem uspehu Mure 05 se marsikdo sprašuje, kako bo murskosoboški ponos nogometa izgledal v prihodnjih tednih, mesecih in letih.


Nogometaši Mure 05 so si z včerajšnjo zmago proti Celju zagotovili vstopnico za kvalifikacije za Ligo Evropa. Gre za svojevrsten fenomen, saj so muraši še lani igrali v 2. ligi in nato s povabilom nogometne zveze prišli v prvoligaško druščino.

Po vseh finančnih težavah, ki tarejo klub, je uspeh še toliko večji, kar cenijo vsi, še posebej navijači in trener murašev Ante Šimundža, ki se je tudi po tekmi s Celjem poklonil nogometašem. "Današnja tekma je bila pokazatelj, da smo maksimalno resno oddelali ne samo tekmo ampak celotno prvenstvo. Danes smo v vseh segmentih nadigrali Celje, na roko pa nam je šla tudi situacija s Celjem, ki je svoje delo opravilo z vstopom v finale pokala. Mi smo odigrali dobro tekmo, če vemo, da nam je manjkalo šest igralcev začetne enajsterice. Mislim, da so fantje pokazali, da si zaslužijo čestitke. Samo njim gre ta zgodovinski uspeh."

Legendarna navijačica Mure 05 "Trejza"

Svoj poklon murskosoboškim nogometašem je izkazala tudi legendarna navijačica "Trejza", ki že vrsto let spremlja treninge in tekme Mure 05 in velja za nekakšno maskoto kluba. Trejza se je tako danes oglasila tudi javno na Murskem valu in nogometašem čestitala. Hkrati je Fabijanu Cipotu, ki je gostoval v oddaji na omenjenem radiu, obljubila, da bo držala besedo in njegovim soigralcem za sijajno odigrano sezono za nagrado spekla pogače.

Oglejte si tudi:


FOTO in VIDEO: Sijajno, Mura 05 je v Evropi!

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2012 ob 14:57 Đera gost

      haha carica

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. ales400
      21.05.2012 ob 14:58 ales400

      Upajmo da porihtajo to finančno krizo in zadržijo igralce :)

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2012 ob 17:59 sss gost

      legenda...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2012 ob 18:26 sexšop gost

      trejza de brezveze spekla pogačo,tak nedo vidli evropo,što je pa tak nor,ka bi jim v tej krizi dal denar,tisto ka so glavni spokradnoli naj vrnejo,pa potem do meli,drugače pa adijo prva lika,v peto ligo naj špilajo z romo,puščo srdico,pa z radencami što de pa potpiral to lopovščino

      1 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2012 ob 19:26 Ge gost

      @sexšop: zaj če tij nemreš nikan prijti, tou še ne pomejni, ka tüdi uni nedo ;)

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.