https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prekmurka Adrijana si želi postati dekle meseca

24.05.2012 ob 21:18  

V želji, da bi se preizkusila v poziranju pred profesionalnim fotografom in s tem tudi pridobila na samozavesti, ki ji je primanjkovala v preteklosti, se je Prekmurka Adrijana Ščap odločila za sodelovanje v tekmovanju za dekle meseca na portalu zadovoljna.si. Pri izpolnjevanju te želje ji lahko pomagate tudi vi.


Adrijana zase pravi, da je preprosto dekle, ki se je v preteklosti marsičemu odpovedala. Veselje išče v naravi, kratkočasi se s svojimi ljubljenčki, največ radosti pa ji prinaša nagajivi dvoletni nečak. Lepota zanjo ni le vizualni izgled, ampak pravi, da jo vidi povsod okoli sebe: »Lahko je le jasno nebo, polje rož, majhen kuža, otrok med igranjem, babica v gugalniku in mlada ženska v klubu… Samo oči moramo imeti dovolj odprte, da jo opazimo.«

Ker ji na poti za doseg tega cilja manjka le nekaj glasov, se Adrijana obrača tudi na bralce našega portala: »Dragi moji prijatelji Pomurci... Jaz sanjam kaj pa vi? Še tako malo...a hkrati tako daleč je, da se mi ene mojih sanj mogoče uresničijo. Zdaj zadnja dva dni glasovanja potrebujem vašo pomoč... Prosim glasujte zame in delite objavo med svoje prijatelje in mi pomagajte sanjati odprtih oči... Prijava je možna preko Facebooka in preko registracije na strani 24ur.com in glasujete lahko vsak dan. Prosim za vašo podporo... Dokažimo da smo tudi na tej strani Slovenije doma zadovoljni ljudje. Hvala vam!« Zanjo lahko glasujete tukaj.

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2012 ob 22:16 Adrijana Ščap gost

      Hvala vam za objavo in pomoč pri glasovanju. ;) Glasovanje poteka do jutri 25.5.2012 razglasitev pa je ob 15.00 uri.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2012 ob 22:32 dejan gost

      Evo gas od mene

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.05.2012 ob 8:37 gost-drago gost

      Tole, da tudi Goričanci nekaj majo vse najbolše.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Jagoda
      25.05.2012 ob 14:23 Jagoda

      Hvala vam za vsak glas!!! :) Nisem zadovoljna meseca ampak zadovoljna življenja, ker imam podporo toliko dobrih ljudi... ;) ZAME STE SIMPLY THE BEST!!! ;)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.