https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Festival nakupov in zabave s Tanjo Žagar

Murska Sobota, 27.05.2012 ob 9:15  

V nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota se je včeraj odvil Festival nakupov in zabave s pestrim zabavnim programom, tudi letos pa so nadaljevali s tradicionalnim nagrajevanjem obiskovalcev. Žrebanje nagrad velike nagradne igre je potekalo v družbi pevke Tanje Žagar.


Kot že vsako leto, so v BTC City Murska Sobota tudi letos pripravili spomladanski Festival nakupov in zabave s pestrim programom za najmlajše, malo starejše in tudi najstarejše. Prav tako pa so poskrbeli za nagrajevanje obiskovalcev, ki so med 14. aprilom in 26. majem 2012 pravilno odgovorili na nagradno vprašanje.

V družbi maskot Beti in Cej ter pevke Tanje Žagar so izžrebali petnajst dobitnikov, ki so prejeli darilne bone BTC City v vrednosti 50 evrov, dobitnica tretje nagrade Rozalija Koltaj s Prosenjakovec je prejela darilne bone v vrednosti 200 evrov, dobitnik druge nagrade Matej Hajdič z  Grada darilne bone v vrednosti 500 evrov, dobitnica glavne nagrade Karmen Kovač z Grada pa se je razveselila darilnih bonov BTC City v vrednosti 1000 evrov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.