https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Košarkarski klub Murska Sobota poskrbel za aktivno poletje

Murska Sobota, 4.8.2024  

Košarkarski klub Murska Sobota je v začetku julija že tradicionalno organiziral košarkarski kamp, a so letos vsebine nadgradili, prav tako pa so organizirali kamp za najmlajše.

Kamp Game changer junior je potekaljulija in je bil namenjen otrokom, rojenim med letoma 2010 in 2014. Mladi košarkarji in košarkarice so osvojili tehnične in taktične elemente košarke, se pomerili v tekmah 5:5 in tekmovali v različnih disciplinah. Čeprav je bil letos organiziran prvič, je bilo prijavljenih kar 50 otrok. 

Kamp Game changer pa je potekal v nekoliko razširjeni obliki, saj so udeleženci pod drobnogledom priznanih slovenskih trenerjev spoznavali tudi druge vidike košarke in pripravljenosti na šport.

Posredovana so jim bila znanja s področja psihološke priprave, preventive pred poškodbami in smernic k zdravi prehrani, da se bodo lahko v prihodnje usmerili k najboljši športni kondiciji. 

Pri klubu so zapisali: "Za nami sta dva nepozabna tedna, dva vrhunska košarkarska kampa, ki sta med poletnimi počitnicami poskrbela za kvaliteten napredek košarkarjev. Kampa sta poleg izjemno kvalitetne košarkarske vsebine poskrbela tudi za druženje in vzpostavljanje novih prijateljstev." in napovedali, da bodo naslednje leto pripravili še kamp za najmlajše.

Za mlade pomurske košarkarje se torej ni treba bati.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...


Foto: Košarkarski klub Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.