https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Pomurja avgusta tudi proti odličnim Švicarkam

Beltinci, 4.7.2012  

Za ženskim nogometnim klubom Teleing Pomurje iz Beltincev je sanjska sezona, saj so njihova dekleta osvojila devet od desetih možnih letošnjih lovorik. Pika na i bo avgustovski kvalifikacijski turnir za Ligo prvakinj, ki se bo odvijal v Beltincih, Murski Soboti in Lendavi.

Žreb v Nyonu prejšnji teden je nogometašicam Teleing Pomurja namenil švicarski FC Zürich, litvanski Gintra Universitetas in turški Atasehir Belediyespor. Skupina ni lahka, nesporne favoritinje pa so Švicarke, ki imajo v svojih vrstah nekaj vrhunskih nogometašic, ki sodijo v sam evropski vrh.

"Tekme se bodo igrale v Beltincih, Murski Soboti in Lendavi. Upamo, da bodo vsi stadioni dobili od UEFA-e zeleno luč. Termini za odigravanje tekem so 11., 13. in 16. avgust, o uri odigravanja pa se še dogovarjamo, saj bi si želeli predvsem drugo tekmo 13. avgusta, ki jo igra ekipa Pomurja z prvakinjami Litve, odigrati v Lendavi v nočnem terminu," nam je povedal športni direktor kluba Štefan Kozic.

O pričakovanjih na kvalifikacijskem turnirju in morebitnih okrepitvah za novo sezono bodo spregovorili na novinarski konferenci, ki se bo zgodila v kratkem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2012 ob 12:44 Rakičanec gost

      Počakamo na termine oz. ure posameznih tekem, potem pa napolnimo stadione in pomagamo nogometašicam, da si na domačih tleh izborijo Ligo prvakinj !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.