https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Klub mladih Bakovci organizira turnir v malem nogometu

Bakovci, 6.7.2012  

V soboto, 14. julija, bo na Športno-rekreacijskem centru Bakovci potekal turnir v malem nogometu na travi v organizaciji Kluba mladih Bakovci.


Klub mladih Bakovci, ki je bil ustanovljen maja 2011, je do sedaj deloval na raznoraznih področjih, in sicer na športnem, družabnem in mladinskem. Predvsem se klub osredotoča na mlade, ki jih skuša aktivno vključevati v svoje projekte in aktivnosti. Klub mladih Bakovci tako letos drugič zapored organizira turnir v malem nogometu na travi, ki bo 14. 7. 2012 ob 9. uri na Športno rekreacijskem centru Bakovci.

Prijavnina na ekipo znaša 50 EUR in mora biti poravnana najpozneje do žrebanja. Sistem igranja je 6+1, v vsaki ekipi pa je lahko maksimalno prijavljenih 10 igralcev. 85 % prijavnin bo namenjenih za nagradni sklad. Pokale bodo prejele prve tri ekipe, najboljši vratar in najboljši igralec turnirja. Ekipe se lahko prijavijo preko spletnega obrazca: http://goo.gl/L6CVH.

 

Letos bo klub turnir popestril tudi z zabavnim delom, in sicer bodo ob 15.00 na ŠRC Bakovci potekale t. i. nogometne igre z ŽNK Pomurje. Posamezniki se bodo z ŽNK Pomurje pomerili v treh igrah: 1. žongliranju 2. zadevanju prečke 3. zadevanju stožca. Najboljše tri čakajo praktične nagrade. Prijave se zbirajo preko spletnega obrazca: http://goo.gl/tOVhE.


Več informacij lahko najdete na: http://www.facebook.com/events/322553857836123/ ali pišete na kmbakovci@gmail.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.