https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Tudi nogometašice Pomurja bodo testirale mlade Američanke

Beltinci, 24.7.2012  

Ta petek bo v Beltincih zanimiv nogometni obračun med domačimi ŽNK Teleing Pomurje in Ameriško reprezentanco deklet do 17 let, ki se pripravlja na jesenski nastop na Svetovnem prvenstvu.

Ženska reprezentanca Združenih držav Amerike do 17 let se je do včeraj štiri dni nahajala na pripravah v Zagrebu, od danes dalje pa je njihova pripravljalna baza v Mariboru. V prestolnici Hrvaške so včeraj odigrale že prijateljsko tekmo s prvakinjami Madžarske FV Viktorio in jih ugnale z 8:0, jutri pa se bodo v Mariboru pomerile proti avstrijskim prvakinjam LUV Graz.

V petek ob 18. uri se bodo v Beltinch
nato v prijateljski tekmi pomerile še proti slovenskim prvakinjam ŽNK Teleing Pomurju, katerim bo to dober test pred prihajajočo Evropsko ligo prvakinj, v nedeljo pa še proti ženski reprezentanci Slovenije.

Tretje "mundial" za dekleta do 17 let bo potekalo od 22. septembra do 13. oktobra v Azarbejdžanu, mlade Američanke pa bodo lovile prvo zlato. Doslej njihov najboljši rezultat je drugo mesto iz prvega SP 2008 v Novi Zelendiji, medtem ko pred dvema letoma v Trinidad in Tobagu niso niti nastopile.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.