https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Objavljen razpis za direktorja Galerije in Pomurskega muzeja Murska Sobota

20.09.2012 ob 10:38  

Komisija Mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je objavila javni razpis za delovni mesti direktorjev javnega zavoda Galerija Murska Sobota in javnega zavoda Pomurski muzej Murska Sobota.

 

Za direktorja javnega zavoda Galerija je lahko imenovan kandidat, ki poleg splošnih pogojev izpolnjuje naslednje pogoje: ima univerzitetno izobrazbo, ima najmanj pet let delovnih izkušenj na področju dejavnosti kulture, ima sposobnost za organiziranje in vodenje dela, aktivno obvlada slovenski in vsaj en svetovni jezik, pozna dejavnost s področja galerijske dejavnosti. 

Kandidat za direktorja je dolžan k prijavi na razpis priložiti program razvoja zavoda za mandatno obdobje.

K prijavi z življenjepisom in opisom dosedanjih delovnih izkušenj morajo kandidati priložiti naslednja dokazila: izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe, iz katere mora biti razvidna stopnja in smer izobrazbe ter leto in ustanova, na kateri je bila izobrazba pridobljena, opis delovnih izkušenj, iz katerega je razvidno izpolnjevanje pogojev glede zahtevanih delovnih izkušenj na področju dejavnosti kulture, organizacijskih sposobnosti ter izkazovanja vodstvenih sposobnosti, dokazilo o znanju tujega jezika,  izjavo kandidata, da za namen tega razpisa dovoljuje strokovni komisiji za vodenje postopka razpisa za delovno mesto direktorja Galerije oz. direktorja Pomurskega muzeja pridobitev podatkov iz uradnih evidenc. 

Izbrani kandidat za direktorja Galerije oz. Pomurskega muzeja bo imenovan za dobo 5 let. Nastop dela bo 1. 1. 2013. Po poteku mandatne dobe je ista oseba lahko znova imenovana za direktorja. 

Prijave z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev lahko kandidati pošljejo v 15 dneh od objave na naslov: Mestna občina Murska Sobota, Komisija za kadrovska vprašanja, volitve in imenovanja, s pripisom: »Razpis za direktorja Javnega zavoda Galerija Murska Sobota – ne odpiraj!« oz. »Razpis za direktorja Javnega zavoda Pomurski muzej Murska Sobota – ne odpiraj!« 

Poleg pisne prijave morajo kandidati v ovojnico priložiti zgoščenko z elektronsko verzijo vloge in dokazil.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.