https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Zvone Černač: Iščemo rešitve za pomursko avtocesto in upam, da bo stroka našla pravi odgovor

21.09.2012 ob 11:54  

V POM-KLEPETU na Pomurec.com smo v sklopu projekta EVROPA 2020 v živo gostili ministra za infrastrukturo in prostor Zvoneta Černača. Z ministrom ste lahko klepetali na temo Trajnostna rast - konkurenčno in zeleno gospodarstvo, ki gospodarneje izkorišča vire, pa tudi o aktualnih ukrepih ministrstva.


Minister Černač je dejal, da je subvencioniranje dijaških in študentskih vozovnic je trajen ukrep in da so z njim bistveno razbremenili družinske proračune, tudi do 1500 evrov na dijaka letno. Glede odstanitev cestniskih postaj je povedal, da bi bile že zdavnaj odstranjene, če ne bi bilo nagajanja, odstranitev prve postaje Log pa je stala 30-krat manj, kot je bilo sprva napovedano.

Na vprašanje bralca o pomurski avtocesti, ki je v bistvu samo hitra cesta, je minister dejal, da je seznanjen s problematiko in da iščejo rešitve, glede protipoplavne varnosti ob Muri in morebitni gradnji pa bi se po njegovem mnenju morali zgledovati po sosednji Avstriji, ki ima te stvari urejene vzorno.

PREBERI CELOTEN KLEPET - TUKAJ

------------------------------
Slovenija je s 1. majem 2004 postala članica Evropske unije.

 

Klepet je sestavni del finančne podpore programa, s katerim želi slovenska vlada prispevati k obveščenosti, razumevanju in javni razpravi o članstvu v EU ter o vseh posledicah članstva za življenje slovenskih državljanov in državljank.

Program obveščanja izvaja Urad vlade RS za komuniciranje.

http://evropa.gov.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2012 ob 14:41 jaz gost

      Vedno se išče odgovora pa nikoli "TRAŽIM POSAO I MOLIM BOGA DA GA NE NAĐEM# Ti lopovi bodo svoje pokasirali in stega ne bo NIČ

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2012 ob 18:37 gost gost

      KAK NAS TE LAŽEJO; KA SAMI SEBI ŽE VERJAMEJO::

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. vidocq
      22.09.2012 ob 20:41 vidocq

      v tej hitri cesti je največji dokaz države v katero kategorijo v sloveniji spadamo ,,,,, že v sami gradnji in obgradnji hitre ceste so menili ,,, prekmurci tak ne ločijo ka je avtocesta in hitra cesta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, le kam je šel denar , ki je bil namenjen za AVTOCESTO ,,, ljudje božji , to je ogromna vsota in kam je poniknila ,,,, govorice v ljubljani namigujejo , da tudi pomurec ma neki del vsote

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.