https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Pucončanke odpihnile Gorico

Murska Sobota, 14.10.2012  

V telovadnici Ekonomske šole M.Sobota se je včeraj ob 19:00 uri odvijala tekma v 1. državni odbojkarski ligi za ženske med ŽOK Kema Puconci in HIT Nova Gorica. Domače igralke so v dobri uri opravile z gostujočo ekipo kar s 3:0.

Prekmursko-primorski derbi so presenetljivo, a zasluženo, po uri in deset minut dobile odbojkarice puconske Keme, ki so v letošnji sezoni celo brezdomke, saj so njihovo telovadnico na Osnovni šoli Puconci podrli. A to se puconskim dekletom tokrat ni poznalo, saj so osvojile prvo zmago v novi sezoni. S prvimi točkami so se odbojkarice Keme oddolžile puconski občini, ki jih je prav na dan srečanja ob 15. obletnici uspešnega igranja odbojke v Puconcih nagradila z občinsko nagrado.

Pri domači ekipi sta se izkazali z dvaindvajsetimi točkami Tamara Borko in Tjaša Frumen z devetnajstimi točkami. Pri gostjah pa je izstopala z enajstimi točkami Teja Kolbl.

Kema Puconci: Koler, Praprotnik 9, Vidonja 6, Franko 3, Škraban 2, Banfi, Donša 4, Raj, Borko 14, Frumen, 11, Sakovič, Topolovec.

Hit Gorica: Vogrič 5, Batić, Grudina, Preradović, Lipovž, Špacal 7, Kolbl 7, Komel, Božič 5, Marinič, Brešan.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2012 ob 22:54 antikristoš gost

      hjesoš tej ritke... da se ti kar stopijo v ustih

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.