https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Markovski derbi med Odranci in Beltinci brez zmagovalca

Odranci, 13.11.2012  

Sosedski derbi med ekipama NK Odranci in ND Agroservis Beltinci, se je v sončnem, vendar hladnem vremenu, končal z delitvijo točk. Tekmo si je ogledalo kar 700 gledalcev, ki so poleg dveh zadetkov videli še solidno igro in devet rumenih kartonov.

Odranci : Agroservis Beltinci   1:1 (1:0)

Strelci: 1:0 Gostan R.(12), 1:1 Zelko J.(73)

 

S sredine igrišča so bolje krenili domačini, ki so preko Romana Gostana povedli že v 12. minuti srečanja. Po prejetem zadetku so naši igralci zagospodarili na igrišču, vendar si kakšne izrazitejše priložnosti, v prvem polčasu, niso priigrali. Podobno situacijo smo videli tudi v drugem polčasu. Prava moška igra se je odvijala predvsem med obema kazanskima prostoroma.

V 66. minuti je namesto Marka Iliča v igro vstopil Jan Zelko. Kot se je pozneje izkazalo, je bila ta poteza trenerja Gorana Gutajla odločilana za osvojeno točko, saj je prav Jan Zelko, z lepim strelom z roba kazenskega prostora, zadel v 73.minuti. Po doseženem zadetku, naših igralcev, se je igra umirila. Obe ekipi sta bili zadovoljni z delitvijo točk.

Odranci: Gonc M., Graj, Mlinarič, Žnidarič, Raduha, Gonc J.,Tompa, Vori (Matjašec), Jerebic, Gostan, Duh

Agroservis Beltinci: Vöröš, Pavel, Slavič, Zlatar D., Šeruga, Smodiš (Smej), Kerec, Ilić (Zelko), Vogrinec (Pejnovič), Sreš, Kovač

FOTO: Boštjan Rous

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.11.2012 ob 13:23 beltinčar gost

      kak je srejš špilo?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.11.2012 ob 15:08 gh gost

      slabo :D

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.11.2012 ob 19:58 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dečki! Beltinci šampioni! http://www.youtube.com/watch?v=Cf8pBxW0BjY

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.11.2012 ob 20:24 anti žuti gost

      kdor visoko leta nizko pade,,,,,,,

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.11.2012 ob 21:10 ges gost

      joj, joj, Beltinci... če te gor poberali igralce keri so še za Muro preslabi, te nete više od 3.lige prišle... o vašon treneri Gutalje pa rajše nemo besed zgüblo... čim prle stirate... še vseposedi ge se je cuj spravo, se je fejst slabo končalo...

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.11.2012 ob 7:40 Jani gost

      Pa kdo je rekel da bi šli v 2. ligo??? Zaenkrat 3. liga pa se bo videlo.....V glavnem kljub povprečni predstavi tako Odranec kot Beltinec je točka odlična zadeva pred zadnjim kolom proti Rakičanu. Bravo Beltinci!!!!!!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.11.2012 ob 22:30 ... gost

      Vsaka čast Sreši ka pride pa da vse od sebe za Beltinski klub,takše igralce bi si želel imeti vsaki klub.Nemre pa vedno odstopati je pa že večkrat pokazal ka je dober igralec.Bravo Sreš in ostali dečki,samo tak naprej! Vedno Beltinci

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.