https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Mlada podžupanja Maribora kritizira Žerjava, ta ji svetuje, naj razmišlja s svojo glavo

19.11.2012 ob 13:29  

Potem ko je Radovan Žerjav mariborskega župana Franca Kanglerja zaradi domnevne korupcije pozval k izstopu iz SLS, so se pojavila nekatera trenja znotraj stranke.


Ena izmed teh, ki so razočarane nad odzivom ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Radovana Žerjava, sicer tudi predsednika SLS, je očitno tudi mlada mariborska podžupanja Astrid Bah.

Slednja je na svojem Facebook profilu minuli petek izrazila razočaranje nad Žerjavom. Razočaranje nad svojim predsednikom se je tako odločila deliti kar na njegovem Facebook profilu, kamor je zapisala:

"G. Radovan Žerjav, skrbi me, ko vidim, da smo že navidez homogene skupine razklane med seboj. Skrbi me tudi zgled, ki ga dajete naši NG SLS. Je to način, da svojega člana stranke, ki mu krivda nikoli ni bila dokazana, pozivate k odstopu? Zares ne vem, kje se imamo mladi sploh podporo, ko gledamo ta trenja in neprestane politične špekulacije. Danes si z nekom, jutri si že drugje? So to vrednote naše stranke? Razočarana sem, da sem članica stranke, ki nima hrbtenice in zato se tudi Nova generacija težje bori za svoj obstoj! Kdo pa se želi vključiti v stranko, kjer se že sami člani med seboj ne podpirajo. Žal mi je, da je tako."

Radovan Žerjav ji je na omenjen zapis odgovoril: "Astrid, jaz sem pa ves čas mislil, da v naši stranki spoštujemo institucije pravne države. Začnite že enkrat razmišljati s svojo glavo ..."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.11.2012 ob 14:45 gost gost

      Res podlo s strani g. Žerjava, da gospoda Kanglerja kar vrat na nos poziva k odstopu, g. Maučeca pa z velikim veseljem preferira v Državni svet, kot da je največji svetnik.

      4 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.11.2012 ob 16:31 Čika-pajo gost

      In ves se je obdal s svetniškim sijem ki tako lepo sija od njega da je zaslepil vse navzoče.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2012 ob 19:18 brezimenko gost

      koliko časa pa je on razmišljal z gavo od JJ?

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.11.2012 ob 20:31 gost gost

      GOLAZEN::::::::::

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.11.2012 ob 21:27 gost gost

      Radovan, veliko sem slišal kako delaš v stranki. Člani se odločijo eno, ti potem delaš drugo. Oziroma poveš kako bi naj bilo. Saj se tudi vidi, da vse ne štima v stranki, če se že javno kregate med seboj. Sicer pa nič čudnega, ker itak vsak gleda na svojo korist. Velike plače pa to. Za deklico podžupanjo pa tudi ne vem, če sama ve kaj je podžupanstvo. Hudo je, ko s pomočjo takih in drugačnih prilezeš na nek stolček in si potem ves pameten. Povsem logično in pričakovano pa je, da bo podžupanja branila svojega župana, ker ji je končno on dal to mesto za katerega je fuuuul hudo plačana. Ne vem, če bi s Sloveniji našel kak odstotek ljudi, ki se ne bi prodali.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.11.2012 ob 21:41 škorec gost

      Pa Maučec je Žerjav z bagerjem pripeljav v politiko.On je ZAŠČITEN PRI ŽERJAVU KOT VSI KOČEVSKI MEDVEDI V SLOVENIJI IN TISTI ,KI SO POBEGNILI IZ SLOVENIJE!!!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.11.2012 ob 23:03 gost gost

      Eee, Žerjav ti maš gospodarstvo prejk v Sloveniji. Vijdimo kak daleč smo spadnoli...

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.11.2012 ob 8:53 gost77 gost

      Žerjav je eden izmed največjih manipulatorjev v slo.politiki.Pa še znanja siromak nima za ministerski stolček.Žalostno

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.11.2012 ob 10:11 kiki gost

      Naj še Žerjav pozove Maučeca na izstop iz SLS-a, če ma jajca....

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.11.2012 ob 10:20 SLS gost

      Ne seri! Žerjav nema jajc. Gliha fküp štriha. Za ovo fračo me zanima kak je prišla do podžupanskega mesta. Če je dala kaj...narazno...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.11.2012 ob 10:36 gost gost

      kaj pa lahko drugega pričakuješ od sina zadrtega jugo komunista..

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.11.2012 ob 14:23 Prekmurec gost

      žalostno je tau ka znate prekmurce vedno blatite po lastnon človeke kere se trudi ka se v ton prekmurje kaj premekne... če pa vam je v nose ka je žerjav dobo zaupanje volilcev pa ka je zdaj minister, pa najprej razčistite v svojih glavah! nej pozabite ka so ga izvolili Prekmurce, ljudje, ki živijo v skoraj vseh vaseh prekmurja. če pa kdo tu izraža na ta način svojo žalost nad lastno nesposobnost ka neje mogo prepričate volilcov ka bi podprli barve njegove stranke na zadnjih volitvah, pa je tau rejsan usmiljenja vredno! nej čuda ka smo prekmurce vedno pozableni od drugih če pa tak brez osnoce ščijmo drug po drugon. včasih me je sram ka san prekmurec!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.