https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Šaljiva iskanja v letu 2012 - Chuck Norris, ljubezenski in praktični nasveti

03.01.2013 ob 14:25  

Najdi.si razkriva šaljiva iskanja, ki so jih uporabniki prav zares vpisali v spletni iskalnik. Pri iskanju praktičnih, ljubezenskih in drugih nasvetov smo bili nadvse izvirni, nenavadni in včasih tudi smešni. Pomembno vlogo igra tudi Chuck Norris!


Razen tega, da je Slovence zanimalo, kako osvojiti pripadnike nasprotnega spola, so spraševali tudi kako zanositi in pri tem uporabljali nenavadne ključne besede, kot so na primer »Kdaj me bo oplodil« in podobno. Na področju ljubezni so želeli vedeti tudi »Kam na zmenek«, »Kako naj zadovoljijo moškega« ter »zakaj moške vleče v gostilno«. Pri veliki poplavi zmenkov so  vpisovali tudi »zmenek zazstonj« in »zmenki za vezane«, pri čemer so  ločevali tudi med očitno razliko »iščem moškega« in »iščem moškega za resno zvezo«. Moški so iskali tudi moške, ženske pa je zanimalo tudi »kako stari moški seksajo«.

Ljudje so hoteli vedeti, kako priti do »poceni diplom«. Nekdo je hotel spoznati trik »kako učitej zmanjšuje anksioznost«.  Zanimivo je bilo nekomu spoznati tudi »kje je beli zajček«, ali »kam hodi v fitnes Borut Pahor« ter »zakaj je Avdić car«, ob vsem hudem in raznovrstnem dogajanju pa je nekdo hotel vedeti tudi »zakaj smo ljudje neumni«.

Ob iskanju praktičnih nasvetov, kako se izogniti različnim zakonom, pa je bilo najti tudi naslednje: »Kako se splača lagati na razgovoru za službo«, »kako zmanjšati dobiček«, »kako prikriti dobiček«, »kako uiti pokojninski reformi« in »kako izbiti kilometre«. Ljudje so hoteli vedeti tudi »kako zavezati kravato« in »kako priti do denarja«.


Slovenci smo vzeli neuničljivega Chuck Norrisa za svojega ...

Razmišljanja ljudi so šla tudi v smeri »masaže Saše Lendero«, »sposobnosti La Toje in Arturja Šterna, v iskalnik pa so vpisovali tudi stavke, kot so: »Chuck Norris se je prikazal Mariji«, Chuck Norris prešteje do nešteto«, »ali se lahko Chuck Norris podpiše na zvočni zid«, nekomu pa ni dal miru niti »hreščav glas Tanje Žagar«.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2013 ob 16:29 johan gost

      chuck norris ma za pin kodo davinčijevo šifro!! !haha

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.01.2013 ob 20:58 Smrt gost

      Smrt dela selekcijo v varase in ide od vrat do vrat, pokol. Nevedoc pride tudi do kuce chuck norrisa, pocinka pri vratih, chuck odprej vrata, smrt pa: kusta repa dugi len, fasenek je cejle den...:)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.