https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

KPŠ vabi na ogled brezplačne komedije Kripl

04.01.2013 ob 9:30  

Klub prekmurskih študentov tudi letos za svoje člane in partnerje pripravlja brezplačno gledališko predstavo v sodelovanju s Šus teatrom. Tokrat vam ponujajo ogled komedije Kripl.


Gledališka predstava z naslovom Kripl bo potekala v petek, 11. januarja s pričetkom ob 20:00 uri v Gledališču Park v Murski Soboti.

O Kriplu

Nenavadna komedija svetovno znanega irskega režiserja, dramatika in scenarista Martina McDougnaha nam nazorno prikaže način življenja prebivalcev majhnega irskega mesteca iz majhnega irskega otoka. V središču pozornosti je mlad, fizično pohabljen fant Billy, ki je zaradi svoje hibe izpostavljen krutemu norčevanju in grobim žaljivkam. Njegova edina želja je zbežati iz otoka in se znebiti psihičnega nadlegovanja. Z nepričakovanim prihodom hollywoodske filmske ekipe se Billyu ponudi izjemna priložnost, da enkrat za vselej zapusti otok »majhnih« ljudmi. Ponujena priložnost je nepričakovani preobrat, ki tok dogajanja preusmeri v presenetljiv razplet.

Kot pravijo ustvarjalci predstave, obiskovalcem ponujajo ogled komedije, ki jih bo šokirala in prisilila, da iščejo podobnosti z vsakdanjim življenjem, vsaka oseba na njej lasten način izpričuje svojo bizarnost, omejenost in provincialnost. Obljubljajo veliko mero krutega in črnega humorja, prepletenega z izjemno duhovitimi dialogi, ki pokaže, kdo je resnični pohabljenec ‒ žrtev svojih predsodkov in preteklosti.

Zagotovite si brezplačne vstopnice

Vsi zainteresirani si lahko brezplačno vstopnico zagotovite na: Pomurskem mladinskem servisu v Murski Soboti in na blagajni Gledališča Park od srede, 2. januarja in vse do zapolnitve mest. Članstvo v KPŠ ni pogoj za prevzem kart, vsaka oseba pa lahko prevzame največ 10 brezplačnih vstopnic.

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2013 ob 13:07 oseba gost

      Oglejte si komedijo. Full je dobra. Godec zmaga :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.